Nedávno som sa začala zamýšľať čo by so chcela v roku 2017 dosiahnuť, akú prácu si nájsť, či zoštátnicovať, alebo sa naučiť programovať, alebo cudzí jazyk... A tak si hovorím, čo plánujete vy? Chcete vytesať si ack? Cestovať? Chcete zmeniť prácu? Píšte!
-Teraz najmä si dať dokopy ruku, aby som mohla aspoň zmaturovať ked už virtuoz zo mňa nebude
-Potom som si povedala že musím znova objaviť lásku v niektorých veciach lebo už pomaly som odbáčala od určitých vecí.
-Veľa čítať, zatiaľ sa mi to darí. A aj písať, a aj to sa snažím aby sa mi darilo.
-Potom by ma mohli zobrať na školu jednu, chcela som možno síce trocha na inú, len som zmeškala podávanie prihlášok čiže aj dôslednejšia musím byť určite.
-Norsko ♥
-A samozrejme myslieť a robiť všetko čo sa dá pre ľudí okolo mňa, aby boli čo najšťastnejší
-Naučiť sa po francúzsky
(je toho dosť, no)
Dokončiť školu, nájsť si prácu akú chcem a ďalšiu školu začať (alebo aspoň doktorát si spraviť), ale radšej školu a v lete niekam ísť (v rámci Európy, najmä tam, kde som ešte nebol) a potom by som bol spokojný aj s láskou, pokiaľ bude .
chcem byt uz konecne v pohode minimalne
zistit co chcem
najst si aj daku robotu
baviť sa, robiť čo chcem a nejak moc sa neobedzovať a nedepkovať furt doma pri PC
idem seriozne pokracovat v cviceni, lebo uz mam aj sportove oblecko aj vstupy do posilky idem sa nastahovat s muzakom, idem zmenit pracovnu poziciu a chcem v dalsom roku omnoho viac citat knihy
-najst si kapelu
-najst si dievca
-najst dobru stabilnu robotu kde bude fajn
-vyskusat stand-up
-vidiet co najviac dobrych koncertov
-mat ku koncu roka usetrenych dakych 2000aspon
-zlepsit si svoju takmer ziadnu nemcinu
a to vsetko som mal uz na 2016 a nic. takze tak...
Postaviť dom, to je môj jediný a najdôležitejší plán... ostatné také malé veci ako dovolenky, dobojovať školu či nové auto nepovažujem za plán či víziu lebo to je mi v podstate ukradnuté, to počká.
Ale ak nebude stáť hotový dom, na ktorý už teraz všetci hundrú, že na kopci a kopec sa posúva tak budem vyslovene extrémne smutná.
Koncert kapely Korn, Kabát, Rammstein .. tetovania, práca a splniť kamarátke sen - » www.gufi.sk/bundy... - kúpiť ďalšiu bundu, ďalšiu maskáčovú pre začiatok
Čau snehu
Ja by som rád spravil konečne prvý ročník VŠ. A potom sa pôjdem hrozne ožrať na Pohodu.
Ak nie, tak predám lístok aj s obličkou a začnem nový život, niekde v Zaježovej. Za utŕžené peniaze si kúpim aspoň nejakú starú búdu a budem tam žiť hipstersky a pracovať na farme a mat sa fajn.
Inak chcem proste prežiť
A naučiť sa aspoň trošku arabsky, lebo som si kúpil arabsky písanú knihu a nerozumiem jej
@purenarcissism@willbebetter ja som velmi spokojnaa, ale pomaly uz zacinam v praci robit trosku ine veci a projekty, takze dufam, ze sa mi dalsi rok podari prejst na vyssiu poziciu a venovat sa uz len tym konkretnym projektom, lebo momentalne robim asi tristo veci naraz : )
Uryvok s nasho vcerajsieho rozhovoru s frajko:
On: Ja by som chcel, aby sme takto buduci rok na vianoce boli v nasom vlastnom dome
Ja: Ja by som chcela aby sme boli 4. Ja, ty, Gregor a babo
Kedy sa nam toto stalo?!!!! Sak len tot sme u mna na intraku pili rum.
Tu som nakoniec vylúčila celkom rýchlo (ja sa furt pre niečo nadchnem a potom už keď nad tým začnem poriadne rozmýšľať zistím, že to nie je celkom dobrý nápad) @sheily
-Zlepšiť si známky v škole
-Začat cvičiť (six pack)
-Začat konečne niečo robiť s mojím ytb channelom (nerieš)
-Niekoho si nájsť?
=to je také neisté ešte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
-Potom som si povedala že musím znova objaviť lásku v niektorých veciach lebo už pomaly som odbáčala od určitých vecí.
-Veľa čítať, zatiaľ sa mi to darí. A aj písať, a aj to sa snažím aby sa mi darilo.
-Potom by ma mohli zobrať na školu jednu, chcela som možno síce trocha na inú, len som zmeškala podávanie prihlášok čiže aj dôslednejšia musím byť určite.
-Norsko ♥
-A samozrejme myslieť a robiť všetko čo sa dá pre ľudí okolo mňa, aby boli čo najšťastnejší
-Naučiť sa po francúzsky
(je toho dosť, no)
Udržiavať aj nadalej vzťahy,celkovo,viac sa sústrediť na záluby, odsťahovať sa naplno
Robit nechujoviny.
A nejak si poriesit skolu, lebo som spravila hroznu chybu s jej vyberom a som velmi sklamana.
@johnysheek ešte aj? tak dík lol
zistit co chcem
najst si aj daku robotu
baviť sa, robiť čo chcem a nejak moc sa neobedzovať a nedepkovať furt doma pri PC
ostatne plany si radsej nerobim, pretoze aj tak by mi nevysli
a ja? chcem sa stat pool leaderom
-najst si dievca
-najst dobru stabilnu robotu kde bude fajn
-vyskusat stand-up
-vidiet co najviac dobrych koncertov
-mat ku koncu roka usetrenych dakych 2000aspon
-zlepsit si svoju takmer ziadnu nemcinu
a to vsetko som mal uz na 2016 a nic. takze tak...
Ale ak nebude stáť hotový dom, na ktorý už teraz všetci hundrú, že na kopci a kopec sa posúva tak budem vyslovene extrémne smutná.
- chodiť viac do hôr
- menej sa stresovať pre problémy iných
. toje asi všetko
Ja by som rád spravil konečne prvý ročník VŠ. A potom sa pôjdem hrozne ožrať na Pohodu.
Ak nie, tak predám lístok aj s obličkou a začnem nový život, niekde v Zaježovej. Za utŕžené peniaze si kúpim aspoň nejakú starú búdu a budem tam žiť hipstersky a pracovať na farme a mat sa fajn.
Inak chcem proste prežiť
A naučiť sa aspoň trošku arabsky, lebo som si kúpil arabsky písanú knihu a nerozumiem jej
udrzat sa v robote
Dostat sa na zurnalistiku
ist na letny festival
Chcem sa ist pozriet do Portugalska
- spraviť všetky skúšky
- byť dosť dobrá na to, aby este zvysili plat v praci
- nasetrit 5 - 6K €
- ísť na dovolenku konečne
To je také najhlavnejšie pre mňa momentálne
@feelagain a zurna Brno či chceš odist?
On: Ja by som chcel, aby sme takto buduci rok na vianoce boli v nasom vlastnom dome
Ja: Ja by som chcela aby sme boli 4. Ja, ty, Gregor a babo
Kedy sa nam toto stalo?!!!! Sak len tot sme u mna na intraku pili rum.
setrit peniaze viac
ostat v praci tam kde som,ale naucit sa nove veci
viac cvicit
-Začat cvičiť (six pack)
-Začat konečne niečo robiť s mojím ytb channelom (nerieš)
-Niekoho si nájsť?
=to je také neisté ešte