Čo vás tak prekvapilo keď niekto spravil alebo povedal čo bolo velmi hlúpe až to bolo buď smiešné alebo smutné..?.. Poznáte niekoho velmi hlúpeho?... Alebo ste dokonca vy spravili niekedy niečo také hlúpe že sa za to doteraz cítite akosi trápne?...
Naposledy ked som parkovala v meste, idem si kus dalej pre listok a ked sa vratim kukam a pri mojom aute ta budka ale to bolo asi skor nevsimavostou v tom momente ale citila som sa fest blbo
nerad na take ajspominam...normalne si predstavujem vizaulne taku bublinu cez ktoru ich hlupost a negativita nevnima do mna ale sa len odraza a ide dalej...
tu mam najnovsi priklad...tento tyzden kolega berie autom takeho 60 rocneho pana...ked otvoril usta tak bolo zrejme ze ma nizke iq,velmi velmi...vulgarne vyrazy pcha aj tam kde sa nehodia,ma primiyivne stavby vety a z toho co hovori je jasne ze sa na veci diva iba egoisticky..navyse nezvlada emocie...je to taky ten bezny typ primitivneho cloveka pri ktorom je vidiet ze aj rizhovor s nim prebieha asi v skale (cigarety-alkohol-se raca) ale viac uz nie...za tie dva dni sa naozaj stihol ukazat ako jeden z najsprostejsich ludi s ktorymi som sa stretol...a pritom vyzera ako solidny starsi pan hm ..no co uz
poznam dievca, co malo pod 10% z pisomnej casti maturity z matematiky
jednemu dievcatu som musela vysvetlovat, ze nie je najprv vino a potom must a ked som o tom hovorila niekomu inemu, tak sa ma spytal "jakto?" a vtedy som chcela hlavou prebit tri steny
a ja som sa citila strasne hlupo ked som tlacila na dvere, na ktorych bolo velkym napisane SEM a ludia co chceli vyjst z lekarne uz stali zoradeni za mnou a boli uplne, ze wtf
keď moje dve jeb**** biflošské spolužiačky nevedeli pochopiť, že profesor, ku ktorému som chodila na 4-hodinové cviko (oni nie) ho nemôže kvôli nim dvom "princeznám" presunúť len tak na hocijaký iný čas v rozvrhu, lebo sa mi kryl s predmetom, ktorý mali aj oni dve zapísané a odmietali s ním hocijako hýbať (hoci v tomto prípade to bolo možné) a stále vyvreskovali, že "prispôsobte sa väčšine" (afektovaný podtón si k tomu dajte). Nakoniec sa ale všetci ostatní moji spolužiaci zhodli na tom, že to cviko posunúť chcú, a tak princezné sa oduli ako ropuchy a mohli akurát tak držať hubu, lebo "prispôsobte sa väčšine"
(mám o tom aj niekoľko statusov, keby ste chceli podrobnosti )
Prisla k nam do obchodu taka rodinka, ktora chcela odmerku na olej. Tak som som im ukazala vsetky odmerky, ktore sme mali, ale potom maminka vravela, ze ona chce odmerku NA OLEJ, NIE NA VODU. No a tak som sa jej snazila vysvetlit, ze napr. 250ml vody je taky isty objem ako 250ml oleja. A ona furt ze nie. Este sa do toho pridala jej dcera, ze to proste tak nie je s tym objemom, lebo olej ma inu hustotu tak som jej potom musela povedat, ze objemovu odmerku jedine na olej nemame
A ked som to hovorila kolegyniam, tak ony nechapali, ze co mi je na tom akoze smiesne
Ked som raz sla behat a jeden vlciak sa po mne rozbehol a ja kricim tej pani ze nech ai HO.zavola.a jej rekacia- to neni ON ale ONA. A ja som vtedy umrela proste
Keď som chodil na základku (možno ôsmy/siedmy ročník), tak sme si každú hodinu zemepisu do triedy nosili veľkú mapu SR, ktorú sme zavesili na tabuľu. Učiteľka na hodine vždy niekoho vyvolala a dotyčný mal hľadať na mape mestá, či pohoria atď. ktoré mu vymenovala. Všetko prebiehalo ok, pretože to bolo proste primitívne skúšanie a všetci sme sa tešili z jednoducho získanej jednotky. Lenže potom prišiel rad na Martinku. Učiteľka ju vyvolala ku tabuli a povedala, aby jej ukázala Košice. Tie hľadala na západe. Nasledovalo veľa miest o ktorých Martinka ani len nemala šajnu kde sa nachádzajú. Nakoniec jej učiteľka povedala, aby jej ukázala aspoň celú: "Slovenskú republiku" (aby ste tomu rozumeli, proste chcela aby Martina prešla prstom po hraniciach). Martina sa zadívala na mapu a prstom ukázala na nápis: "Slovenská republika". Celá trieda vybuchla od smiechu. Dodnes neviem či bola tak hlúpa, alebo len nedávala pozor, keď to isté pred ňou spravilo minimálne 10 žiakov...
No a na záver ešte jeden bonbónik...
Spolužiak zo strednej nadával záhorákom do "východniarskych kokotov". To bol tiež poriadny trapas
ja som sa nestretla moc s vyslovene hlúpymi ľuďmi... skôr len s neznalými v nejakej oblasti... problém ale je ten, že väčšina ľudí si neprizná, že sa v danej problematike nevyznajú a aj napriek množstvu faktov a dôkazov, ktoré na nich vychŕlim popierajú že je to tak a ich argument väčšinou vychádza z toho čo počuli od niekoho, kto to počul od niekoho iného... čiže tak
Nedavno som videla dve zenske, ocividne dospele ktore boli uplne v prdeli z toho ze je vidno mesiac aj ked je den..
Najviac ma bavia poziadavky klientov k dizajnu, "svetlocierna ale nie siva", poslem vam logo v krivkach v jpgcku, na mobile mi to ukazuje mensie a podobne
@narazuvzdornaa mňa to tiež strašne vyplo ešte mi tá maminka aj vravela, že ona keď doma pečie, tak používa na olej takú inú odmerku a nevie ju nikde zohnať fakt by ma zaujímalo, ako potom tie jej koláče vyzerajú
Na chémii som robil pokus s dievčaťom, ktoré som vôbec nepoznal (vždy bola ticho, veľmi sa nezapájala) ale nepovažoval som ju za hlúpu (zatiaľ No potom sme potrebovali zapáliť kahan pomocou zápaliek a ona sa to snažila urobiť už vyhoretou zápalkou, ktorú niekto z predošlých pokusov nechal v krabičke. Najskôr som si myslel, že si len nevšimla, že je vyhoretá, no potom mi povedala, že to sa určite ešte dá znova zapáliť, inak by nebola v krabičke s tými novými.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tu mam najnovsi priklad...tento tyzden kolega berie autom takeho 60 rocneho pana...ked otvoril usta tak bolo zrejme ze ma nizke iq,velmi velmi...vulgarne vyrazy pcha aj tam kde sa nehodia,ma primiyivne stavby vety a z toho co hovori je jasne ze sa na veci diva iba egoisticky..navyse nezvlada emocie...je to taky ten bezny typ primitivneho cloveka pri ktorom je vidiet ze aj rizhovor s nim prebieha asi v skale (cigarety-alkohol-se raca) ale viac uz nie...za tie dva dni sa naozaj stihol ukazat ako jeden z najsprostejsich ludi s ktorymi som sa stretol...a pritom vyzera ako solidny starsi pan hm ..no co uz
jednemu dievcatu som musela vysvetlovat, ze nie je najprv vino a potom must a ked som o tom hovorila niekomu inemu, tak sa ma spytal "jakto?" a vtedy som chcela hlavou prebit tri steny
a ja som sa citila strasne hlupo ked som tlacila na dvere, na ktorych bolo velkym napisane SEM a ludia co chceli vyjst z lekarne uz stali zoradeni za mnou a boli uplne, ze wtf
(mám o tom aj niekoľko statusov, keby ste chceli podrobnosti )
Prisla k nam do obchodu taka rodinka, ktora chcela odmerku na olej. Tak som som im ukazala vsetky odmerky, ktore sme mali, ale potom maminka vravela, ze ona chce odmerku NA OLEJ, NIE NA VODU. No a tak som sa jej snazila vysvetlit, ze napr. 250ml vody je taky isty objem ako 250ml oleja. A ona furt ze nie. Este sa do toho pridala jej dcera, ze to proste tak nie je s tym objemom, lebo olej ma inu hustotu tak som jej potom musela povedat, ze objemovu odmerku jedine na olej nemame
A ked som to hovorila kolegyniam, tak ony nechapali, ze co mi je na tom akoze smiesne
No a na záver ešte jeden bonbónik...
Spolužiak zo strednej nadával záhorákom do "východniarskych kokotov". To bol tiež poriadny trapas
Najviac ma bavia poziadavky klientov k dizajnu, "svetlocierna ale nie siva", poslem vam logo v krivkach v jpgcku, na mobile mi to ukazuje mensie a podobne
Ale aj tak ma občas prekvapí hlúposť iných ...