Myslím si, že som kreatívny, prispôsobivý, lojálny, že som psychicky silná osobnosť a že som odvážny.
Asi nie som veľmi empatický, trpezlivý, ťažko sa so mnou vychádza, mám biedne sociálne zručnosti, som trochu lenivý a zvykne mi dlho trvať, kým sa niekam/od niečoho posuniem.
moja silná stránka je že dokážem nezištne odpustiť tomu kto mi ublížil, a aj sa za neho pomodlím. to veľa ľudí nedokáže, lebo nie je tak vychovaných, ani vedených. pokiaľ toto dokážete, dokážete všetko. nie je nič horšie, ako sa ráno budiť a večer ísť spať s tým, že vy máte niekoho v zuboch, koho by ste najradšej utopili v lyžičke vody. skúste toto! potom keď toto prekonáte, nejestvuje nič strašné, voči čomu sa nedokážeš osobne vzoprieť a premôcť svojím šarmom a láskou. a na to sa zabúda. preto sa mnohým nedarí, preto sú znechutení, nadávajú, nemajú peniaze. lebo neprosia o požehnanie. proste o to, aby ste dokázali odpustiť aj nepriateľom, myslím si že toto je najväčša méta, ktorú kedy zdoláte. všetko ostatné voči tomuto je vyslovene nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Asi nie som veľmi empatický, trpezlivý, ťažko sa so mnou vychádza, mám biedne sociálne zručnosti, som trochu lenivý a zvykne mi dlho trvať, kým sa niekam/od niečoho posuniem.
Aby si tu nemal len kokotiny.