Môj reálny sen- chcem sa mať dobre= mať prácu čo ma baví muža čo ma miluje, dom, ranč, koňa, psa a zdravé deti.... Môj menej reálny sen- Chcem mať vplyv, ktorý by som mohla využiť na to, aby som mohla zlepšovať život zvieratám, ktoré nemali šťastie- chcela by som mať vlastnú nadáciu a podporovať, zveľaďovať útulky a chovné stanice po celom svete a zariadiť to tak, aby bolo zakázané testovať výrobky na zvieratách, keď je na svete toľko ľudí, ktorí si zalúžia trpieť, alebo nezaslúžia žiť..
@klaudiqaaa uhm, dakujem za reakciu na moju otazku.. ja len k tym zvieratam... niekedy je to nevyhnutne testovat napriklad lieky na zvieratach... inak by sa niektore ucinky nedali zistit... ja viem, ze to nie je fer voci tym zvieratam, ale clovek ktory ma chore deti a taketo lieky su prenho nadejou... tak sa na to pozera trosku inac... ale to je len moj nazor..
@interrupcio pozri- svet je preľudnený, väznice sú preplnené, tak prečo tých, ktorým napríklad už sloboda nehrozí, nedať na takéto testovanie? tak isto si neviem predstaviť lepší trest pre tých ktorí zabíjali, či znásilňovali, než ich použiť miesto všetkých tých nevinných nemých tvárí, ktoré si trpieť naozaj nezaslúžia....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
cestovat
dostudovat
mat rodinu
mat dom
mat strom
mat sen
pracovat
byt dobrym clovekom..
2. Bývať v Maďarsku
3. Veľa cestovať
4. Vyrásť ešte 5 centimetrov
5. Ak by som vyrástla tých 5 cm, nabrať odvahu a prihlásiť sa do Elite Model Look
6. Byť bohatá
7. Kúpiť si aspoň jedny topánky od Louboutina
8. Mať normálnu rodinu
9. Byť úspešnou blogerkou.
10. Mať ozajstných priateľov, ktorý nie sú falošné svine.
11. Žiť svoj vysnívaný život.
všetko ostatné je márnosť nad márnosť a pominie .....filip
2. spraviť magistra v Prahe
3. nájsť si prácu ktorá ma bude baviť a tiež slušne vynášať
4. mať priatelov, ktorí budú stáť pri mne za každých okolností a nikdy ma nezradia
5. milujúceho partnera (konkrétneho)
6. vydať aspoň 1 knihu a byť ňou mienkotvorná
7. ísť na koncert Escape the fate a Falling in reverse
8. aaa hlavne nebyť lenivá bzdocha a niečo robiť preto aby sa mi splnila aspoň polovica