Tak ja užívam snáď vkuse protein, amináče, spaľovač, glutamín, rôzne minerály & vitamíny a sem tam dávam aj predtréningovku (ale len tie americké, ktoré sa u nás nepredávajú)
som sa preklikla, nechcela som to uznávať D uznávam poriadne plnohodnotnú stravu jedine možno kĺbová výživa je fajn investícia pre niektorých, prípadne ešte uznávam BCAA, najmä pre ektomorfov
@vsakpredsajaa Ja napr. neuznávam gainer a proteínové doplnky, zdá sa mi to zbytočné, veď dostatok bielkovín a sacharidov si viem zabezpečiť prirodzenou cestou a netreba kupovať tieto predražené a často zbytočné doplnky
Vsetky z tychto produktov su prospesne pre sportovcov okrem spalovacov tukov.. Resp tych legalnych. To je cisto len marketingovy tah. Btw vsetky tietk "doplnky" sa nachadzaju aj v beznek strave, takze ked niekto napise, ze ich "neuznava" je pre mna laik, ktory chce vyzniet len zaujimavo a nema vobec sajnu, o com tara ale je to smiesne citat.
@bencen ja osobne neuznávam to zbytočné suplementovanie, pokiaľ človek nemá nejaké zdravotné predispozície, že by nedokázal prijať dostatok potrebných živín prirodzenou cestou
@bencen spalovace tiez funguju ale nie tie srandy co predavaju v sportovej vyzive, ale seriozne spalovace trebars Peptidy, alebo HGH (rastovy hormon) podporuje spalovanie tukov.
@Corhellka lenze uz samotny bodybuilding neni prirodzeny... ludia sa snazia o extremy a tym padom musia ist proti prirode. Treba sa s tym zmierit
@all mate niekto skusenosti s L-DOPA (je urceny na liecbu parkinsonovej choroby ale vraj sa zneuziva aj v sporte pretoze vysoka hladina dopaminu podporuje produkciu rastoveho hormonu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Inak gainer a kreatin. Niekedy protein. A BCAA
@Corhellka lenze uz samotny bodybuilding neni prirodzeny... ludia sa snazia o extremy a tym padom musia ist proti prirode. Treba sa s tym zmierit
@all mate niekto skusenosti s L-DOPA (je urceny na liecbu parkinsonovej choroby ale vraj sa zneuziva aj v sporte pretoze vysoka hladina dopaminu podporuje produkciu rastoveho hormonu)