Ja osobne by som si dala tetovanie na krk: kľučovu dierku , na zapästie: vtáčiky, od podbruška až k chbtu (zatočene) pásiky, a na členok dajaký nápis po latinsky
Tetovanie je len jeden veľký módny booom, ktorý časom pominie
V mladom veku si kopec ľudí potetuje telo a potom v starobe budú na seba pozerať čo to vlastne na tom svojom tele majú...a že sa toho ani nezbavia ...Oničom totálne...
Ďalšie by som chcela na pravé rebro,poprípade na nejaké neobyč miesto na ruke (z vnútornej strany napríklad alebo tak) . Ale čo,to si nechám pre seba,lebo význam je len pre mňa
Zatiaľ nič, ale v budúcnosti by som si možno dala na ruke na palci (na tom poslednom kĺbe) prelomenú polku srdca s BEST alebo s FRIEND, podľa toho, ako by sme sa dohodli s kamoškou, ktorá bude mať ktoré. Alebo LOVE/FOREVER, ale to až ke´d by som si bola fakt istá, že je to tak.
@firestorm ale však ludia sa nedaju potetovať len tak, každde tetovanie znamena pre človeka niečo ..... je to spomienka na mladosť ( a kraviny čo sme v mladosti urobili)
@samsi Presne tak...lenže človek si dá veľakrát niečo vytetovať bez toho, aby si to hlbšie premyslel (pod náporom priateľov, kamarátov, rozmaru, momentálnej nálady, puberty) a neskôr to môže vysoko ľutovať...takýchto mód a mánií tu už bolo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
alebo obrovského Pachirisu
alebo by som si dal vytetovať obrovskú Regininu hlavu na hruď
» shechive.files.wordpress.com/2011/05/odd-tat...
toto som si pozliepala v PS pred par tyzdnami, peniazky uz mam, az budem mat trochu reprezentativnejsiu postavu, pojde to na lavu stranu rebier
podobny plevel na stehno, len do stredu este velku ruzu to mozno tak o rok
na chrbát ľavej ruky.
ja mám na zápästí leva, znak, po novom roku plánujem na ľavé šupnúť nápis
a taketoniečo na ruke:
a ešte cchem pod rebra nejaky citat...
V mladom veku si kopec ľudí potetuje telo a potom v starobe budú na seba pozerať čo to vlastne na tom svojom tele majú...a že sa toho ani nezbavia ...Oničom totálne...
Teraz mám obdobie sôv, pierok a okuliarí s hrubými rámami.
Ale len Boh vie, čo bude, keď si budem môcť dať tetovačku.
Ďalšie by som chcela na pravé rebro,poprípade na nejaké neobyč miesto na ruke (z vnútornej strany napríklad alebo tak) . Ale čo,to si nechám pre seba,lebo význam je len pre mňa
» www.polyvore.com/cgi/img-thing?....
a potom nejaky vers z piesne od ATL
a inak ešte možno pikačuho, ale len v modrej / fialovej farbe
» t2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...