Ahojte, chcela by som sa opýtať či neviete aká obuv je dobrá do obsluhy pre čašníčku, kedže s balerínkami nemám dobrú skúsenosť. Pracovala som 3 mesiace v Nemecku a tam ma v nich boleli strašne päty. Viem, že existujú aj špeciálne ale tie dosť stoja a na
ja som zvykla nosiť balerínky (tie som nenosila iba na 10hodinovky a viac, ale 8hod sa v nich v pohode dalo) alebo konverzy. kolega nosil crocs, že vraj tie boli veľmi príjemné a pohodlné.
v každom prípade po každej šichte ľahnúť na chrbát a vyložiť nohy vysoko, napr oprieť na stenu. a pomáha natierať marihuanovou masťou.
Ďakujem za odpovede. Ono to je tak, teraz ideme na 6-týždňovú prax do hotela do Tatier , takže asi tenisky mať môcť nebudem. Na leto (zasa do Nemecka) si asi kúpim len tenisky , ale teraz je to asi nemožné
Asi sa pôjdem pozrieť po nejakých pohodlných balerínkach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
v každom prípade po každej šichte ľahnúť na chrbát a vyložiť nohy vysoko, napr oprieť na stenu. a pomáha natierať marihuanovou masťou.
Asi sa pôjdem pozrieť po nejakých pohodlných balerínkach