@Pernik nic v zlom ale prave tvoj postoj mi pride postoj loosera triko berem hlavne podla toho co je na nom napisane... nejake puma a adidas a podobne picoviny zdaleka obchadzam, este do tej skupiny patria aj trika co maju cez celu hrud napisanie neico ako "punk!" "gangsta" alebo 77 pripadne 93
@Pernik tak prave take by som ja nosil stale bo... alkohol mam rad a aj connecting people mam rad a nemyslim len znacky ale vecsina triciek v tych obchodoch ako Newyorker a podobne maju dake debilne a nezmyselne napisy, dost ma to irituje ze ty ludia ani nevedia co nosia ale nosia to lebo to bolo v cool shope... hlavne ked si baba da triko s napisom "touch me" a podobne, keby to clovek fakt spravi tak koniec sveta
Bez vtipu, bez velkych napisov ci reklamy "toto je znacka a som cool-o", bez stitkov z kazdej strany a nemam rad ani kulturu zdrapov, flakov, igelitov a trblietok, flitrtov, nazehlovaciek a otlackov z novin, ci co to
tak vseliak, ake sa mi zapaci berem, ale mam rada vseliake take s vtipnymi textami, obrazkami...ale tiez obycajne farebne, s dakym napisom, obrazkom ..
Ale nápisy ako ,,Help me, I"m blond", ,,Born to be a star", ,,Nobody"s perfect but me" , ,,Give me more" sa mi hnusia..Ešte k tomu na babe, kt. sa k nápisu povahovo nehodí..A totálny hnus je I LOVE NY, to drbnú na každú inak peknú vec (blee)
Prípadne ťažkí znalci angličtiny s tričkami World"s Greatest Grandma..
Istý expert mal perfektné vtipné tričko, kt. mu každý chválil, on nadšene pritakával, a po týždni sa ma opýtal, čo to vlastne znamená..
Za pre mňa vtipný či milý obrázok považujem nejakého panáčika, či strašidlo..ale že by som nosila nejaké tričká - Som krásna, len vy žerete málo mrkvy ... tak to nie, to by som si dala skôr len na nejakú akciu alebo tak..
Skôr sa riadim tým, či sa mi to tričko hodí ...sekne mi...
@Pernik netusim preco ma to irituje, ale je to hrozne a vsak mne to je jedno ake nosis trika vsak ta nikdy nestretnem ani... len diskutujem
ale vyzor si urcite vsimnes ako prvy, pretoze ho proste prvy vidis, a ked uvidim ze clovek ma na triku nieco co dava zmysel tak mi o nom hned stupne mienka, tak nejak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Nekupujem si tričko podľa toho čo je na ňom napísané, ale ako na mne vyzerá.
Je to otázka štýlu a tričká sa nedelia len na "značkové, športové puma, adidas", alebo na tie s vtipnými nápismi.
Napríklad tričko s nápisom "Vodka connecting people" možno je vtipné, ale na seba by som si ho dal maximálne na pyžamovú párty...
Ako som povedal, nenosím ich preto, že je to z cool obchodu, alebo, že by sa mohli páčiť iným, ale preto, lebo tričká ktoré nosím sa páčia mne.
Trička na dievčatách neriešim už úplne, pokial jej sekne a je na nej sexy tak mi je úplne jedno čo na ňom je.
Celkovo, tričko a to čo je na ňom si na človeku všímam možno ako úplne posledné...
Ale za predošlým tvrdením si stojím
Prípadne ťažkí znalci angličtiny s tričkami World"s Greatest Grandma..
Istý expert mal perfektné vtipné tričko, kt. mu každý chválil, on nadšene pritakával, a po týždni sa ma opýtal, čo to vlastne znamená..
Skôr sa riadim tým, či sa mi to tričko hodí ...sekne mi...
ale vyzor si urcite vsimnes ako prvy, pretoze ho proste prvy vidis, a ked uvidim ze clovek ma na triku nieco co dava zmysel tak mi o nom hned stupne mienka, tak nejak...
» www.skodafavorit.cz/photoview.php?i...
Co by sme pre nase Favority neurobili, nie?
Skoda ze som zmeskal kupu :/