Fuha, to si nespomeniem, ale myslim, ze snad aj vsetky okrem toho hinduistickeho mozno. Ked som bola mala, tak sme s otcom velmi vela cestovali po svete.
hmmm
nechce sa mi to vymenovavat,ale ratala by som tam staroveke chramy,co som videla v jordansku, armensku, izraeli, gruzinsku, azerbajdzane..mozno malta este
@luc.ka@6 ked som raz bola v random mesite pozriet dnu (teda ze nebola nejaka znama turisticka), som cakala,ze ma vyhodia odtial alebo budu na mna zazerat divne
ale stala sa mi najzvlastnejsia vec,ze sa mi nejake stare tetky snazili podakovat za navstevu bolo to hrozne mile a necakane
+Kalvínsky kostol, Babtistickú modlitebňu, Apoštolskú modlitebňu, modlitebňu Cirkvi bratskej a kopec iných, nechce sa mi pátrať v pamäti. Aj mešitu v Prahe na Černém mostě, čo je viac menej tie modlitebňa. A aby toho nebolo málo, tak som zažil budhistických mníchov a samotné Dalailamu naživo v bývalej mešite v Šamoríne, ako stavali mandaly a Dalailáma ich rozsypal do Dunaja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nechce sa mi to vymenovavat,ale ratala by som tam staroveke chramy,co som videla v jordansku, armensku, izraeli, gruzinsku, azerbajdzane..mozno malta este
ale stala sa mi najzvlastnejsia vec,ze sa mi nejake stare tetky snazili podakovat za navstevu bolo to hrozne mile a necakane