Keď idete von, tak na čo, samozrejme okrem toho, čo nosíte na sebe, nikdy nezabudnete? Taký ten obsah kapsy/kabelky/čohokoľvek. Nehľadajte za tým prosím hlbší zmysel, som chorá, tak mi napadajú takéto blbosti Ja sa tiež podelím v 1. komente.
U mňa sú to okrem kľúčov (s príveskom - baterkou) a mobilu (v obale) malinká peňaženka, dokladovník s kartičkami a handričkou na okuliare, vreckovky, ATB gél na ruky, látkové puzdro na okuliare (kde mám ehm vložku a zrkadielko) a 3 také tie mini Albi taštičky. V jednej mám slúchatká, v druhej nabíjačku na mobil a v tretej žuvačky, USB a 2 tabletky na trávenie.
Voda a z ostatných ako mobil kľúče peniaze (málokedy celá prňaženka, zavadzia mi to) podľa toho kde idem a či to budem potrebovať vreckovky nemám nikdy, max som si zvykla teraz brávať do bundy 5 kusov odtrhnutého toaletného papiera na vyleštenie skla na lyžiarskych okuliaroch
ja nenosím kabelku (aj keď to som asi jediná baba , ale mám peňaženku a v nej občiansky, zdravotnú a bankomatovú kartu, hotovosť, fotky a blbosti a paralen
okrem toho ešte po vreckách mobil, preukážku na bus a vreckovky, občas ešte gumičku do vlasov a čip na stravu do školy
mobil,kľúče, nejaké drobné a občiansky.. + v zime rovnako ako v @3 ešte balzam na pery a vreckovky
aaa všetko to nosím po vreckách ... preto nenosím peňaženku, lebo sa do žiadneho nezmestí
@marjy77 Ja tiež nie, iba taký malý batôštek alebo brašnu s počítačom. Mala som ešte takú tašku, ale tú mi roztrhali šteniatka u našej chovateľky Teda, ešte som ju potom nosila, ale keď sa mi tam vylial aj obsah malinovej torty, tak som to vzdala a zahodila ju.
Pozerám, že toho z vás nosím asi najviac Ale ono je to tak, že predtým som tiež toho mala obvykle oveľa menej, no vždy som potom z toho niečo potrebovala. Buď sa mi vybil mobil a nemala som ho ako nabiť, chýbalo mi pero na pošte alebo som dostala neodolateľnú chuť počúvať hudbu (cez slúchatká), chuť na žuvačku, ... A napr. aj také USB sa mi toľko krát už veľmi zišl
batoh/kabelku, peňaženku, isic (kde mam mesačnik), mobil.. a v batohu taka zakladna "samozrejma" vybava: kefa, vreckovky, vložky, mini notes, pero, vlhčene obrusky.
A vždy keď prídem dom, tak si tie veci prehodím do takej Albi tašky, ktorú mám na nočnom stolíku. A keďže ich mám teda stále pokope, tak nikdy nič nezabudnem
Mobil, slúchatká, kľúče, peňaženka... to len keď nemám tašku ak jo tak sa k tomu pridáva voda, oheň, nožík, vreckovky, voňavka, pero, třpytky, taštička s make-up vecami
@bebekex Vau, no ja som si kúpila už aj novú baterku, ale nie je to o moc lepšie. Ale počula som, že teraz už sa vyrábajú batérie s oveľa väčšou výdržou...
Doklady, kartu, mobil, kľúče, vreckovky, balzam na pery, dezinfekčný gél, malú lekárničku do kabelky, plechovú nádobu s liekmi, obrúsky na utretie okuliarov, sprej do úst, cigarety, zapaľovače, dámske hygienické potreby, vlhčené obrúsky a deodorant.
Ja so sebou stále musím vláčiť plno blbosti.
Peňaženka(peniaze, karty, doklady, doklady od auta), mobil, kľúče, externá nabíjačka, leukoplast, vreckovky, pero a kusok papiera, v čase menštruácie/jej očakávania aj vložky, ked idem na dlhšie tak aj pudrenku a hrebeň s gumičkou, nožik, sluchatka, toť asi vše.
Zeny ja jedine co mam pri sebe 24/7 je mobil...inak ked niekde idem tak este penazenku a kluce a max este vreckovky ale to su nevyhnutnosti ktore bohuzial stale potrebujem inak by som vsetko najradsej vyhodila a ostatne veci co mam po taskach tak su tam skor preto ze som bola prilis leniva ich vybrat takze obcas su to cudnosti
Inak ten balzám na pery som nosila tiež, ale asi po pol roku som zistila, že som ho nepoužila jediný krát Ale chcela by som. Lenže ja si na to nikdy nespomeniem, hm.
@azizi ja mám tak 4, pretože ho vzdy"stratím", dám do tašky druhý a potom najdem 5dalsich. A krém na ruky som zabudla. A kvapky do oči, flašku na pitie a dáždnik.
Ja toho nosím plno, kamoska si zo mna uťahuje, či tam nenosím náhodou aj kávovar.
Mobil, kľúče a isic nosím zásadne vo vreckách na bunde/kabáte, v kabelke alebo taške mám vždy aspoň 3 perá, malý zošit, slúchatká, niekedy nabíjačku, nejaké žuvačky alebo cukríky, vreckovky, kefo-zrkadielko, dva rúže, púder, ceruzku na obočie a antiperspirant, balzam na pery, cigarety a aspoň 2-3 zapaľovače a ešte celkom veľa drobností, ktoré vôbec nepotrebujem, ale som lenivá ich vyložiť a mám vždy hrozne ťažkú tašku (a skoliózu) a 10000 lístkov z MHDčky
Mobil, penazenka, kluce, sluchatka, voda, ibalgin, dezinfekcia na ruky, mini dezodorant, ruz, mini kefa - zrkadielko, servitky.. proste neviem preco ale musim to mat pri sebe vzdy
kluce, servitka, karta, salinkarta, mobil, sluchadla a potom mam taku krabicku od lekorice, v ktorej nosim 2 balene cigarety, 2 paraleny a kondomy. ak mam so sebou batoh, co mam takmer vzdy, tak je tam toho o dost viacej. pero, labelo, dalsie karty, zapisnik, zubna nit, tic-tac, zuvacky, nejaka rozcitana kniha a par drobnych.
veľmi často nosievam vak so sebou (fakt iba zriedka ho nemám keď idem von) čiže taky obsah tradičný toho vaku je : klúče, otvarak na víno, vreckovky, paralen, nabíjací kábel, sluchadlá, okuliare a potom už iba tradičný obsah vreciek a to je mobil a peňaženka
Mne sa vždy zdá ťažká, tak sa snažím minimalizovať len na potrebné veci ... kozmetika, mobil, kľúče, kefa na vlasy (ak ju nezabudnem), zrkadlo, vreckovky, karta do práce, nejaké to pero, peňaženka, doklady od auta, aspoň jednu gumičku na vlasy, občas nejakú tu tašku na nákup, diár sa mi zdá, že to zbytočne zaťažuje kabelku, tak väčšinou nie... žuvačky, niekedy cukríky, či niečo iné na zahryznutie, napr. proteínovú tyčinku, aby som neumrela od hladu... a veľmi príležitostne niečo na pitie, lebo sa mi nechce nosiť to, inak by sa aj zišlo občas.
Ozaj, ešte občas fotoaparát, USB kľúč, dátový kábel, keby sa mi vybil mobil, či slúchadká na hudbu, ale tieto veci skôr občas, keď tuším, že mi budú na niečo...
mobil,vreckovky,cigarety a zapalovac,penazenka,paralen (aj ked ich zjem tak max. 10 za mesiac ale pre istotu ho stale nosim,nejake mentolove cukriky,hapči (mentolove snupatko do nosa),vincentku do nosa sirupovu vodu a kluce ...no dobre nemam to vzdy vsetko naozaj ale na dlhsie cesty sa snazim mat takuto vybavu
blízko domu vreckovky, mobil, balzám na pery keď idem ďalej a na dlhšiu dobu, tak ešte vačok na peniaze, namiesto velkej penaženky, kluče, a zrkadielko (čo je zároveň aj kefa), no a 7 dní v mesiaci vložky a lieky proti bolesti
@willbebetter Ked ja si vzdy vsetko zapisujem (alebo zakreslujem) iba pentelkou A zozadu ma aj vysuvatelnu gumu, takze kedykolvek sa pomylim, mozem to opravit. To pero mam len pre spacialne pripady, kedy je nevyhnutne (ako uz spominana posta, podpis v prezencke).
mobil, penazenka, kluce, lesky na pery aj 2-3, ruz na pery, puder so zrkadielkom (ak je bez, tak aj to), voda, jablko, nejaka tabletka od bolesti, podla fazy mesiaca aj 2-3tampony, gumicky do vlasov, pero, zuvacka, parfem.
vreckovky takmer nikdy nemam, ale chcem sa polepsit!
V zime, na jar a na jeseň nosím po bunde celý obsah ruksaku (neznášam kabelky). Dve-tri perá, tie samolepiace papieriky, isic, kľúče, už aj občiansky, švajčiarsky nožík, lyžičku, dve vidličky, čajové vrecúška, vreckovky, mobil, žuvačky, zápalky a niekedy aj peňaženku.
mobil, ISIC, vreckovky, pomáda, zápisník, pero, zrkadlo, korektor, hrebeň, slúchatká, žuvačky, gumička do vlasov a pokiaľ viem, že nebude v blízkosti bankomat, tak si beriem aj peniaze so sebou
Mobil, peňaženka, vreckovky minimálne dvoje, tabletky od bolesti, voda, sponky na vlasy, balzam na pery, obal na okuliare, tampón, pero a potom už len hocijake blbosti čo sem tam hodim do tašky pre istotu, ale za čias, ked som ja ešte nosila izolačky vždy, tak nejaké dievča nosilo so sebou kombinačky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
okrem toho ešte po vreckách mobil, preukážku na bus a vreckovky, občas ešte gumičku do vlasov a čip na stravu do školy
aaa všetko to nosím po vreckách ... preto nenosím peňaženku, lebo sa do žiadneho nezmestí
To je cca. všetko
aaaaa ja mam vzdy pri sebe okrem penazenky a mobilu balzam na pery a nejaky ruz
ostatne veci podla toho kam idem
Ja so sebou stále musím vláčiť plno blbosti.
Inak ten balzám na pery som nosila tiež, ale asi po pol roku som zistila, že som ho nepoužila jediný krát Ale chcela by som. Lenže ja si na to nikdy nespomeniem, hm.
Ja toho nosím plno, kamoska si zo mna uťahuje, či tam nenosím náhodou aj kávovar.
Mobil, kluce, penazenka, vreckovky, gumicka na vlasy, krem na ruky, voda, balzam na pery
Dakedy ešte i tú peňaženku vynechám, ak nebudem potrebovať, prípadne vezmem len nutné doklady/kartu/peniaze
Teda v kabelkách mám vždy riadny bordel, ale ten sa tam vyskytne, nie sú to veci, čo potrebujem nutne pri sebe
vreckovky takmer nikdy nemam, ale chcem sa polepsit!