Aké vedľajšie príznaky "depky", čiže blbej nálady sa u vás zvyknú prejavovať?
Je jasné, že hlavným príznakom depky sú najrôznejšie typy cítenia sa zle. Avšak môžu byť aj vedľajšie príznaky, ktoré sa pridružujú a zdanlivo nemusia mať s touto "depkou" veľa spoločného - proste vás to do nich vtedy núti, alebo sa nimi snažíte dostať z
prvé dva body, opakované útoky na chladničku (teda ak v nej niečo je), neodôvodnené vynadanie najbližšej osobe, vydymenie izby vonnou tyčinkou, trasenie z mrežami na balkóne ...
Ja preklikávam všetky pesničky (rozumej po pár sekundách takmer akeľkoľvek skladby prífem k záveru, že na ňu nemám náladu) a.. jasné, mám hroznú chuť na čokoládu. Tých horších prípadoch i na niečo s obsahom etanolu, ale našťastie toto dokážem pomerne rýchlo rozchodiť (čo je spôsobené tým, že nie sú zásoby
Fajčim cigaretu za cigaretou viem nemal by som ale ked nemam svoj den alebo naladu alebo si pustim nahlas hudbu aspoň vypustim svoje problemy z hlavy.A o depke nehovorim to radšej nie lebo by ma zavreli do basy
odháňanie všetkých ľudí naokolo od mojej osoby, uzavretosť, hlasná hudba, dlhé prechádzky, šport, internet, umelecká činnosť - kreslenie, písanie (depresia a nešťastie ma inšpiruje k tvorbe)
placem , pozeram si stare fotky a prezentacie , schovavam sa pod perinou , obimam plysakov , furt sa chytam za tvar vlasy a hlavne oci , kusem si nechty , jem .. viac ma teraz nenapadne
Nereagujem, hovorím od veci, fňukám, na každého sa rozčulujem, som podráždená a v horších štádiach sa snažím predávkovať uhľohydrátmi, alebo čímsi takým.
pocuvam hudbu, nevnimam, pozeram doblba, miesaju sa mi v hlave rozne myslienky ale hlavne potrebujem byt v takej chvily absolutne sam nikym neotravovany a nevyrosuovany preto vypinam icq, skype, stisujem mobil etc. a mna to dako samo prejde nastastie depka je u mna velmi zriedkavy jav
no z hentych priznakov jedine to pisanie basni, respektive teda sa snazim pisat texty k mojim fiktivnym piesnam inak si pustam viac depresivnu hudbu ako obycajne a utapam sa v sebalutosti, inak nic
Ja mávam depresívne stavy často.Hoci už nie v takých častých intervaloch ako kedysi.Prejavuje sa to u mňa tak,že počúvam depressive suicidal black metal,neholím si bradu,som sklesnutý,bez života,bez chuti do jedla,nechodím von (ale to ani v čase keď depresiu nemávam),píšem,veľa čítam,som oblečený v čiernom (ale to stále),nemám chuť nikoho vidieť,som zavretý dlhé a dlhé hodiny vo svojej izbe,opájam sa vlastnou ničotnosťou,skepsou a agóniou uvedomujúc si vlastnú úbohosť.Istým spôsobom niečo v štýle Eugena Onegina,proste taký (napíšem to foneticky,nechce sa mi tu vkladať azbuku) zvišľij čiľaviek.Človek majúci predpoklady na to aby bol šťastný,ale zároveň neschopný urobiť nič ,preto aby to tak bolo,prípadne urobiť niečo pre okolie či spoločnosť.No a veľa premýšľam o rôznych témach.
Ale paradoxne,údajne som počas mojich depresívnych období vtipný.Mojimi satiricko-sardonickými poznámkami.Teda aspoň tak ich hodnotilo moje okolie.Ale pozitívom je,že počas mojich depresií mám najtvorivejšie myšlienky.
vsetko mi je vtedy vtipne a mam ironicke dost silno ironicke poznamky ktore nik nechape a povacsinou na mna hladia ako na psychopata alebo niekoho urazim i ked nechcem..pocuvam depresivnu hudbu ktora vo mne vyvola este horsie pocity..pisem nezmyselne stavy basne poviedky alebo sa spijem
spím, strašne veľa, a nedokážem vyliezť z postele, celkovo nedokážem urobiť nič, ani sa najesť alebo sa prezliecť z pyžama, som grumpy akoby mi niekto nasral do kornflekov, pijem strašne veľa piva, šuchcem nohami, a vykazujem takmer zvrátenú fascináciu stránkami ako failbook alebo hentotá, kde sú tie vtipné obrázky mačiek....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@pershing363 Vieš čo? Skontroluj môj posledný nadpis blogu, môj predposledný stav a prídeš na to
moja depka sa prejavuje tak, ze nie je vidiet. väcsinou ludia ani netusia, ze ju mam. a niekedy ju zase davam prilis najavo.
vedlajsie "ucinky": nemalovanie sa, cely den v posteli, v skole ticho, vonku ticho, velka chut opit sa, spravit nieco zle a tak vseliak.
aj ja chcem chciet upratovat ked mam depku!!!!
a) podráždený
b) uzavrený
A v neposlednom prípade i veľa fajčím.
Ale paradoxne,údajne som počas mojich depresívnych období vtipný.Mojimi satiricko-sardonickými poznámkami.Teda aspoň tak ich hodnotilo moje okolie.Ale pozitívom je,že počas mojich depresií mám najtvorivejšie myšlienky.