mozno este skor ako biele mam rada ruzove, ale zalezi to aj od toho, ze ake...
inak som mala dlhe obdobie, kedy som vino nepila, ale potom som sa zacala stretavat s chalanmi, co maju radi vino a uz to slo...
Vino mi nechutilo, kym som nedostala s priatelom flasu Moldavskeho vina! Celu sme ju vypili za par minut. A od vtedy hladame take vinko a nevieme ho najst Takze vino nepijem... :letim:
sladke, aj biele aj cervene to je jedno. ale take naozaj sladke ako bobulovy vyber alebo trojputnovy tokaj, lebo niekedy dostanem naliate s tym ze "to je sladke to ti bude chutit" a fuj cele kysle
Nejde o to ci je cervene alebo biele. Vyber zalezi od toho k comu ho podavas.
Podla coho si ale vyberam je aby bolo suche. Polosladke a sladke je dochucovane hroznovym sirupom coho nasledok je ze ak vypijes viac ako pohar-dva tak ta caka neskutocny bolehlav.
A pre neskusenych aj suche vino moze mat sladku chut (ale nema pridany cukor) - napr. ladove vina.
Dalsia vec podla ktorej sa vybera je odroda hrozna a nakoniec je este podstatna aj pivnica odkial je. Aj od toho vela zalezi
Kazdopadne ak kupis flasu vina za 3 eura necakaj nic dobre skus ist na 7-10 a viac eur za flasu a pochopis co su dobre vina
Lenze ak niekto pije vino za ucelom opit sa tak jasne ze za flasu tolko neda a ked si kupi milenku tak nech sa potom necuduje ze co bude nasledovat
@sylver987 Ked som začínal piť, tak som pil čúčo, na iné som nemal prachy, teraz si dam aj drahsie tak, za 5 evry. Pil som veľa červenych vín, ale ani jedno mi moc nechutilo, tak len biele pijem! Som asi predurčeny, aby som pil biele vinko
@solinger tak za 5e mas napr take templarske sklepy nie je to zle ale ani ziadna slava skus sa poobzerat po pivniciach chonkovce pripadne orechova...
A cervene vino je podla mna lahsie, ale to kazdy ma iny nazor
milujem ríbezlové víno z ríbezlí z devína, partizánskeho a modry - z modry mám takisto veľmi rád frankovku modrú od pána rarigu a biele víno jedine tokaj sv urban
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@2 odpoved jak za vsetky drobne....
inak som mala dlhe obdobie, kedy som vino nepila, ale potom som sa zacala stretavat s chalanmi, co maju radi vino a uz to slo...
pre mna je vino 1.najhnusnejsi alkohol a po nom nasleduje pivo
Podla coho si ale vyberam je aby bolo suche. Polosladke a sladke je dochucovane hroznovym sirupom coho nasledok je ze ak vypijes viac ako pohar-dva tak ta caka neskutocny bolehlav.
A pre neskusenych aj suche vino moze mat sladku chut (ale nema pridany cukor) - napr. ladove vina.
Dalsia vec podla ktorej sa vybera je odroda hrozna a nakoniec je este podstatna aj pivnica odkial je. Aj od toho vela zalezi
Kazdopadne ak kupis flasu vina za 3 eura necakaj nic dobre skus ist na 7-10 a viac eur za flasu a pochopis co su dobre vina
Lenze ak niekto pije vino za ucelom opit sa tak jasne ze za flasu tolko neda a ked si kupi milenku tak nech sa potom necuduje ze co bude nasledovat
A cervene vino je podla mna lahsie, ale to kazdy ma iny nazor
@shit dalsi detsky alkoholik?