@LucQa1597 Tak zasa jak to myslíš tie štetky nemusia byť zlé ak nebudu štetky Ale akože také "na lahko" a vždy vymalované mna priťahuju viac...
Hlavne nie @3 , musia mať tu "ženskosť", jednoducho nebyť polochlap ale dávať najavo že ona je žena lebo sa mi strašne hnusí ked žena o sebe povie že je jak taký polochlap, že sa tak cíti.... Na grc mi je.........
super chlapov pritahuju prirodzene nedogebrene zeny co sa na nic nehraju a nefajcia a nenadavaju tj. nie su kurvy. tento poznatok tkvie z hlbkovej analyzy sympatii medzi muzom a zenou zalozenych na zauzivanych moralnych zasadach ktore poukazuju na uroven kvality zivota a spolocenskeho postavenia vychadzajuceho zo vztahu s takou zenou.
@peculiar samozrejme uvazujeme o idealnom stave kedy to je vzdy pravidlom. ale prakticky su vynimky. ale jedno mozem tvrdit isto ze vyzor a starostlivost on odzrkadluje a dokaze indikovat psychicky stav jedinca a aj jeho povahove vlastnosti. a isty subor povahovych vlastnosti moze oznacovat aj dobre predispozicie k spravaniu sa k urcitym zivotnym situaciam, teda specifikuje to silneho a slabeho jedinca.
@hanka12 to by bolo smutne ti nemajetnejsi by si nikdy neprisli na svoje tym padom... aj ked o mne to plati, ja stetka som a i v posteli to viem roztocit
@melancholik pozri ako ma vyhejtovali. Hhhh. No ved to mas ako ked sa pozeras na zapad slnka a pod. tak a ciciky su fajn to nezastavis. Vsetky su fajn. Aj ciciky vedia o charaktere dost povedat
@karchie čo nevieš jednať s ludmi ? nebud jak opica s palicou v ruke nenadvihuj ju nad hlavu a nekrič že si pán sveta to je základná idea , potom s hejtom nebudeš mať problém
hej no to máš pravdu ... no pre mňa velkú hodnotu nemajú, ja radšej tvár obdivujem
@karchie nie tu, všade je každý frajer ludia si potrebujú porovnávať ,,penisy,, kto má väčší, vždy to tak bolo aj bude penis je ego a ego je pocit moci a uspokojenia...chapeš? každy chce duševné uspokojenie a ked mu ho narúšaš tým že mu ukazuješ aký si ty velký tak ti treskne po hube hhhhhh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Hlavne nie @3 , musia mať tu "ženskosť", jednoducho nebyť polochlap ale dávať najavo že ona je žena lebo sa mi strašne hnusí ked žena o sebe povie že je jak taký polochlap, že sa tak cíti.... Na grc mi je.........
a nie, vyzor nehovori nic o charaktere ani o tom, ci je to silny alebo slaby jedinec. sudit podla prveho dojmu povazujem za velku chybu.
samozrejme že milá, inteligentná, empatická, tolerantná a najlepšie introvertná
hej no to máš pravdu ... no pre mňa velkú hodnotu nemajú, ja radšej tvár obdivujem