také obšírnejšie pluská, ktoré by mal mať už len preto, aby som mohol byť v jeho blízkosti
-nemal by byť suchár
-až prehnane slušný
tieto dva body, lebo mám takého spolužiaka
-mal by to byť človek s ktorým si rozumiem
posrandujem aj pofilozofujem,
-môžem s ním tráviť čas
-dokážem sa s ním rozprávať aj dlhé hodiny a to s úplným záujmom
-nemal by byť lenivý
a ak je sarkastický, tak je to plus a ak s daným priateľom mám ešte interný humor tak to!
ale asi to, aby daný človek nebol sviňa, aby som s ním mohol komunikovať, aby som s ním mohol aj tráviť čas, a jednoducho mal by byť fajn
si robíš reklamu? a inak takto tu čo robíš dajaké prieskumy? najprv slováka dokonalého hľadáš, teraz partnera??? chystáš sa vytvoriť niečo ako ideálneho človeka??
Mal by byť inteligentný, chápavý, prívetivý, vtipný, neísť s prúdom, byť otvorený, bezproblémový, skromný, snaživý, byť nad vecou, optimistický, cieľavedomý, úprimný, kamarátsky, prajný, originálny, nenáladový
aby mal vždy tak odveci nápady ako ja a donútil ma ich uskutočniť a nenechal len v podobe - vypovedanej mám málo takých kamarátov ale sú ostatný si myslia že som šlahnutá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
.
mal by existovať.
také obšírnejšie pluská, ktoré by mal mať už len preto, aby som mohol byť v jeho blízkosti
-nemal by byť suchár
-až prehnane slušný
tieto dva body, lebo mám takého spolužiaka
-mal by to byť človek s ktorým si rozumiem
posrandujem aj pofilozofujem,
-môžem s ním tráviť čas
-dokážem sa s ním rozprávať aj dlhé hodiny a to s úplným záujmom
-nemal by byť lenivý
a ak je sarkastický, tak je to plus a ak s daným priateľom mám ešte interný humor tak to!
ale asi to, aby daný človek nebol sviňa, aby som s ním mohol komunikovať, aby som s ním mohol aj tráviť čas, a jednoducho mal by byť fajn
Btw ten clanok som necital, ale paci sa Azelovi. To je na povazenie.
-nemal by vytahovat nozik spity na ludi
-nemal by mlatit arabov
-nemal by mlatit zeny
-nemal by pred policajtmi hovorit fizli
-mal by chodit zbierat konvalinky na luku
-mal by pozerat dokumentarne filmy na Spektre
-mal by bojovat za emancipaciu zien (ale bez noza)
a podobne.
@forte
kazdy ma nieco