ja by som si kúpil vetroň k tomu nejakú motorku a športové auto alebo by som tie tri melóny použil na lízing tých vecičiek aby som si mohol kúpiť niečo drahšie
Audi S6 Avant je automobil, ktorý v sebe spája športový štýl, ktorý umocňuje pre Audi typická veľká predná maska a výkon v podobe 5204 ccm motora s maximálnym výkonom 435 koní. Ucelená koncepcia designu vonkajšieho tvaru vozidla prechádza aj do vysoko kvalitného interiéru Audi S6. Vnútorná atmosféra..
jednoznacne Mercededes Benz C63 AMG za 70tis eur a za zvysnych 30tis trosku poupravit motorcek a etrerier jemne tiez potunit asi ako na obrazku(i ked tam je verzia BRABUS kde je cena aj viac ako dvojnasobna )
tazko povedat bud neaky ten rozumny luxus za rozumnu cenu , nieco na sposob skody superb alebo potom nissan 350z to je rozumny vykon za rozumnu cenu... ale za 3 mela by sa dalo kupit aj neake to bavoro popripade lexus
@9 nehovorim ze S6 nieje sunka ale ked uz tak priplatit trosku za RS6 a tych 580konikov v nej popohnak este za par tisicok eur na 800k ..to uz sprintuje torsku inac
urcite nejake pekne ja sa do aut vela nerozumiem ale asi by som si vybral velke cierne terenne auto alebo take malicke pre dvoch so sklapatelnou strechou
@shemy zabudni že na tú limuzínu by ti stačilo smiešnych 100 tis. € kebyže mám viac tak by som si tiež niečo podobné vybrala, alebo strieborný cabriolet BMW
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a za 3 miliony by si teda neviem ake lietadlo zohnal, mozno nejaky vetron
Audi S6 Avant je automobil, ktorý v sebe spája športový štýl, ktorý umocňuje pre Audi typická veľká predná maska a výkon v podobe 5204 ccm motora s maximálnym výkonom 435 koní. Ucelená koncepcia designu vonkajšieho tvaru vozidla prechádza aj do vysoko kvalitného interiéru Audi S6. Vnútorná atmosféra..
[URL=
][IMG]
[/IMG][/URL]
prip ak nejde tak toto:
toto je klasika
kebyze som dievca tak ruzove
ABT ide uz lepsie
na taku tazku kurvu pekny tah
a zo zvyšného by som si kúpil:
oboje na obrázku:
aspoň také 4..
potom niekoho, kto mi to bude nosiť
a potom samozrejme niečo na bolesti chrbta
a samozrejme...
Do áut sa veru investovať neoplatí
......... a potom este :
... a este by mi aj ostalo na ine veci .
Alebo niečo kde sa zmestí aj viac ľudí
a nejaký subák