keď si vezmem topánky na opatku tak do tých 7-8 cm... ale teraz na zimu som si kúpila s rovnou podrážkou a v lete chodím prevažne v balerínach, takže na opätku mám len prechodné a topánky na výnimočnú príležitosť
Popravde mám len dvoje takých. Jedny sú čižmy asi na 5 cm opätku a druhé na leto 10cm aj s platformou ale nenosievam ich niako. Podla príležitosti. Najradšej mám číňany ^_^
nenosim este toboha.. bysom bola inak vysoka.. ale na stuhu chcem.. len musim sa naucit pekne vnich chodit.. len jaksi otmam vyskusat ked mamine su mi male budem ais len po spickach behat
mám jedny čižmičky ktoré majú min. 8 cm... a vôbec sa tak nezdali ... a nosím ich málo... lebo iba vtedy keď viem že nebudem vela chodiť a som v pohode...inak len také decentné alebo žiadne
je to viac vysoka podrazka ako opatky.. opatky sa mi pacia len od 7 cm vyssie, ale nevedela by som v tom chodit.. len sa mi proste nepacia take mini opatky, evokuje mi to starsie zeny a ich moda sa mi moc nepaci
také čo mám na bežné nosenie dajme tomu okolo tých 7 - 10. keď sú to čižmy a drží mi v nich noha tak nemám problém. ale tak teraz do snehu a ľadu mám bez opätku, to je jasné
vacsinou okolo 7 cm ale mam aj napriklad 12 cm, ale pamatam sa ze raz som s nimi chodila dlho po meste a v Auparku som to uz nevydrzala, vyzula som si ich a chodila som tam bosa a raz som si v nich zlomila nohu
Kedysi som nosila vysoké opätky, kedže mám veľko priemerného škriatka a snažila som sa nahrabať potrebné centimetre, takže som začínala na 10 cm....odkedy som ale tehotná a šoférujem každý deň tak milujem topánky bez opätkov a už by som nemenila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
...Ale to tiež len tak,občas keď je nejaká príležitosť
este si to stazovat budem?
Ale akoze niekedy (dost malokrat) si dam
(platforma...) Jednak, že sú na platforme oveľa pohodlnejšie a vyzerajú vyššie
Tak, pri mojej nízkej výške len to mi ostáva
ale na zimných, čo posledné mesiace nosím, mám 5-6 cm myslím..