Chcel by som vedieť že či existuje program (software) na ktorom by bol zoznam pripojených zariadení napríklad: mobil, tablet, TV alebo konzola na moej Wi-Fi. Dá sa to nejak zistiť ?
@25marek25 prihlás sa do admin rozhrania svojho routra a okrem zoznamu momentálne pripojených zariadení, ich IP a MAC adries, tam budeš mať aj zoznamy kde ich môžeš na základe mac adries povoľovať/zakazovať
inak minule som videl skvele video ako typek na youtube trolloval ludi na omegle/chatroulette, ked odchytaval packety z komunikacie az k ich IPcke a cez ip finder zistil lokaciu (kedze kazdy isp ma pridelene rozsahy a je to verejne) aspon pribliznu a pisal im "I know where you live - blabla, Texas, Usa", "Im looking just right at you through window", ti ludia uplne mimo z toho,
tak ako pise @midnight
ale to ti zobrazi len aktualne pripojenych.
ak chces vediet kto sa na teba pripaja aj ked to nesledujes tak zapni logy.
a co sa tyka blokovania mac adries. tym odstavis mozno tak mladsiu sestru aby sa ti nepripajala. ale da sa to obist behom par minut ak by som chcel.
tak isto skryvanie SSID nie je ziadna bezpecnostna metoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
určite sú aj iné
inak minule som videl skvele video ako typek na youtube trolloval ludi na omegle/chatroulette, ked odchytaval packety z komunikacie az k ich IPcke a cez ip finder zistil lokaciu (kedze kazdy isp ma pridelene rozsahy a je to verejne) aspon pribliznu a pisal im "I know where you live - blabla, Texas, Usa", "Im looking just right at you through window", ti ludia uplne mimo z toho,
ale to ti zobrazi len aktualne pripojenych.
ak chces vediet kto sa na teba pripaja aj ked to nesledujes tak zapni logy.
a co sa tyka blokovania mac adries. tym odstavis mozno tak mladsiu sestru aby sa ti nepripajala. ale da sa to obist behom par minut ak by som chcel.
tak isto skryvanie SSID nie je ziadna bezpecnostna metoda