radsej mam zeny dobre ale ak sa pytas len na vzhlad, tak mam radsej pekne zeny - je jedno, ci je plnsia, alebo chudsia...to nema jednoznacne vplyv na to, ci je pekna.
chudsie sa mi brutalne paci pekne brusko a vsetko proste ale aj plnsie teda ak tak pekne plnsie ze je to vyrovnane a plnost hlavne tam kde ma byt to tiez vie vyzerat dobre ...proste ako na kom
no keď by som mal hodnotiť len čo sa týka tela, tak jednoznačne chudšie... ale telo je u mňa až druhoradé...najskôr ma musí zaujať tvárou, inak môže mať aj neviem aké super sexi telo, ale keď je v tvári pre mňa škaredá a nesympatická... tak má proste smolu
Pre mňa sú postrachom vychudnuté ženy (trlice). Taká bacuľka, na ktorej netrčí žiadna kosť, iba krásne obliny, to je niečo. A keď ešte nemá nakadené v mozgu, to je super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
niektore su strasne sexy ked su plnsie
niektore zas strasne sexy ked su chudsie
A vieš čo dokáže byť ešte horšie? Keď žiješ celý život s vedomím, že ľuďom pripomínaš anorektičku a nedokážeš s tým nič spraviť, jedine sa zmieriť.
A ja by som sa raz chcela dožiť sveta, v ktorom by sa ľudia medzi sebou už viac neposudzovali podľa výzoru a vzhľadu. Je to síce len sen, ale krásny.