V náväznosti na Vyštiho fórum o stroskotaných mužoch si ako známy chrapúň birdzu dovoľujem založiť rovnakú diskusiu o pohlaví, ktoré rodí deti. Ráčte sa teda slobodne odviazať a opustiť.
nepáčia sa mi príliš pekné, také čo vyzerajú bližšie k nejakej vyretušovanej fotke než k reálnemu človeku z mäsa a kostí. toľko k vizuálu, zvyšok sú veľmi špecifické veci čo sa blbo opisujú, a aj tak na tom až tak nezáleží, ak sa mi žena páči povahovo, tak sa mi postupne začne páčiť aj vizuálne.
oh, aleboešte... také tie ostré typy, čo vyzerajú ako jastrab alebo podobne. ale to nie ani tak kvôli tomu vizuálu, ako skôr kvôli tomu že sa zdá že s tým vizuálom je obvykle spojená rovnako ostrá (bodavá/rezavá) povaha.
a povahovo... príliš extrovertné, temperamentné, hlučné (v skratke povedané alfa samice). lebo je to síce fascinujúci a obdivuhodný typ povahy, po dlhšej dobe veľmi vyčerpávajúci, toho už som si užil a zažil a už ma omnoho viac ťahá k takým pohodovým typom.
záľubovo... proti žiadnym konkrétnym záľubám výhrady nemám, ale existujú také kombinácie ktoré vypovedajú o povahe, že sa mi asi nebude páčiť. napríklad "makeup, cestovanie, fitness, netflix&chill" XD
@1
nič zložité, nepáči sa mi keď celkovo človek klame
-podvádza
-vyhovárala sa stále na niečo
-nevie diskutovať normálne
-samozrejme je dobré, keď majú ľudia niečo spoločné , ale všetko spoločné... lebo to potom často nie je dobré, ako vidím aj na roznych ľuďoch celkovo za ten čas, čo som už na svete
-možno príliš žiarlivá, manipulatívna?
Povahovo presne ako Midnight napísal a výzorovo asi tak k tomu zodpovedajúco ...zas aby vyzerala jak štetka za mestom, tak to nie ...a hlavne aby bola verná ešte!!!
preafektovane, snazia sa prilis zaujat, nemaju poriadne vlastne nazory, casto riesia ostatnych ludi, nestastne zo zivota a predoslych vztahov, bez nejakych zaujmov a zaujimavejsich zivotnych cielov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A inac tak povaha nazory a vselico toho je plno ale pri vyzore nemam vyhradeny vkus velmi
oh, aleboešte... také tie ostré typy, čo vyzerajú ako jastrab alebo podobne. ale to nie ani tak kvôli tomu vizuálu, ako skôr kvôli tomu že sa zdá že s tým vizuálom je obvykle spojená rovnako ostrá (bodavá/rezavá) povaha.
a povahovo... príliš extrovertné, temperamentné, hlučné (v skratke povedané alfa samice). lebo je to síce fascinujúci a obdivuhodný typ povahy, po dlhšej dobe veľmi vyčerpávajúci, toho už som si užil a zažil a už ma omnoho viac ťahá k takým pohodovým typom.
záľubovo... proti žiadnym konkrétnym záľubám výhrady nemám, ale existujú také kombinácie ktoré vypovedajú o povahe, že sa mi asi nebude páčiť. napríklad "makeup, cestovanie, fitness, netflix&chill" XD
nič zložité, nepáči sa mi keď celkovo človek klame
-podvádza
-vyhovárala sa stále na niečo
-nevie diskutovať normálne
-samozrejme je dobré, keď majú ľudia niečo spoločné , ale všetko spoločné... lebo to potom často nie je dobré, ako vidím aj na roznych ľuďoch celkovo za ten čas, čo som už na svete
-možno príliš žiarlivá, manipulatívna?
+ @21