Podla prilezitosti. Doma nenamalovana v teplakoch je uplne super. Do skoly je krasa v jednoduchosti (linka a spirala). Vecer do baru to samozrejme znesie viac- tam by si babu bez make-up-u ludia nevsimli- teda by nezaujala.
Cize vlastne vsetko je super, len sa treba trafit do prilezitosti.
@uggla sak mas ja som to myslel tak ze keby si tak mala pravdu s tou samovrazdou ze kazda ktora to nevie a odvazi sa uplne neprirodzene dojebat si ksicht tak ju to zabije
No asi maš pravdu ale ver mi keby baba nebola namalovana chalan by ju nechcel i ked povie že na vzhlade mu nezalwži v podstate zaleži ale ja si osobne myslim že chlapci si trošičku ale len niektora vetšina si vymišlaju trosicku @roman103
@niekazdatmajezla prosííííííííííííííím už nie, v posldných dňoch tu bolo o tomto for viac ako najebaných!!!! už by aj stačilo nie? každý máme iný vkus a bodka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Teda je rozdieľ trochu mejkapu na ksichte ako omietka, čo keď tresneš dverami, opadne jej to aj s mihalnicami.
Cize vlastne vsetko je super, len sa treba trafit do prilezitosti.
napr. taylor je uplne uzasna namalovana
ale taka @lilly09 je napr. zas krasna aj bez kila omietky
prirodzené ženy sú najkrajšie, skôr by som sa opýtal neškodí tá tapeta koži, nezabetónuje ju ? následne prídu vyrážky a tak podobne
@uggla sak mas ja som to myslel tak ze keby si tak mala pravdu s tou samovrazdou ze kazda ktora to nevie a odvazi sa uplne neprirodzene dojebat si ksicht tak ju to zabije
That's sick
a ahá, tak to by si nemal už koho obdivovať.