teda, ak by sa mi v nejakom z tých obchodov dačo páčilo a moja peňaženka by z toho nezinfarktovala, tak by som si to zrejme kúpila, každopádne ich vôbec nevyhľadávam
@ta prepáč,dovolím si ťa poopraviť,že Everlast nie je nacistická značka,len je za ňu na SR považovaná lebo slovenské vymyté nacistické hlavy nosia tuto značku,a ludia na ňu potom majú takýto pohlad.
@fxx ja dobre viem že to nie je nacistická značka ale dovolím si jej dať takýto prívlastok, keďže v oblečení od Everlastu nevidím po uliciach pobehovať nikoho iného ako tie vymyté nacistické hlavy...
Mam rada rozne obchody s roznymi druhmi oblecenia, nemam jeden alebo dva obchody a vyhradne tam nakupujem. Oblecenie beriem podla toho k akej prilezitosti to potrebujem, ci sa mi to paci, ci sa mi vybrany tovar hodi a potom az riesim nieco ako zancka alebo cena.
ako tu už bolo spomenuté, nerozhoduje značka ale či sa mi to páči. No a najbližšie k tomu čo sa mi páči je Horsefeathers, Animal a Burton, od nich sa mi páči snáď všetko čo som zatiaľ videl. Keď začne také handry robiť aj tesco nie je problém ...potom ešte Adidas ale jedine topánky, nie žiadne tričko s logo cez celú hruď. smola ale je, že ja si jednoducho nemôžem dovoliť obliecť sa tak ako by som chcel (ach)
ja nosim znackove obleceie ale nie len urcitu znacky, ked sa mi nieco paci tak to mam, moze to byt H&M, orsay, tally weil, madonna to je jedno, hlavne nech je to kvalitne a pekne a nech to nema kazdy druhy clovek na sebe
h&m,c&a,peek&clopenburg,gate,tally weijl,kenvelo ale na znacke mi ani az tak nezalezi ...co sa mi paci to si kupim....ale boty musim mat znackove a nie jednorazove od cinancov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
teda, ak by sa mi v nejakom z tých obchodov dačo páčilo a moja peňaženka by z toho nezinfarktovala, tak by som si to zrejme kúpila, každopádne ich vôbec nevyhľadávam
ale vyhýbam sa veciam s viditelným logom Nike, Adidas, a všetkému od Everlast, Tchor štainer a tamtých nazi značiek...
A KDE JE MAKYTA?!
inak znackove "musim" mat boty... a vacsinou all day i dream about sex