adio a circa sa mi zatial osvedcili ako najkvalitnejsie co sa sk8 znaciek tyka... momentalne mam uz druhy rok circa v celkom zachovalom stave, ale uz si idem kupit nieco nove nech nebeham cely zivot v jednych teniskach
@etelnair práveže nie, mne osobne ide len o tú kvalitu.. lebo vydržia jak normálne tenisky.. tie od číňanov mne vždy tak mesiac intenzívneho nosenia MAXIMÁLNE vydržali..
ale za 60 eur by som si to nikdy nekúpila a nepochopím, jak to môže niekto spraviť, keď cez ebay sú za 15 evry
@n0win0u čooo, ja som mal aiaidiai na telesnú keď som bol malý
@h8u čo ja viem, máš piči či máš converse alebo číňany, keď s nimi ideš zasmažiť do účka a cestou domov prší a jebeš si to cez blato tak je aj tak po nich A čo sa týka tých za 15e... hej, na ebay nájdeš aj dolče a gabaňa za 15evri... neni converse ako converse
Tak asi keď mi vydržia 3 roky tak to converse bude, nejsom zas piča že to nevidím.. a keby aj neboli, tak to mám MAXIMÁLNE v piči, lebo mi ide o to, aby mi vydržali.. a aby boli pohodlné, nepotrebujem za 5 rokov nosiť ortopedické topánky -.- oni stoja 15 eur preto, že je to normálna cena všade inde, v USA aj 10 stoja, akurát tu na slovensku si na tom prihodia 200%
@chevro šak nemusíš ich chceť jako, len to vyzerá jak keby si strašne chcel byť proti nejakému onemu, fenoménu! mne je zas 8 že to všetci nosia atď atď, ide mi o to že sú kvalitné.. a pekné! keby sa to dalo, zatagujem tu converse na 15 riadkov!!
@h8u to má vyzerať len že si chcem do teba rýpnuť ja nejsom proti tomu, ja mám piči nejaké značky... len hovorím že pre mňa tá značka nejakú hodnotu nemá.. a aj tak také nenosím vlastne, ani číňany nemám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
iné som ani nemala posledných 5 rokov ... a vlastne,pred štyrmi rokmi som mala Addidasy - z donútenia, nikdy sa mi nepáčili... :/
mala som už aj DVS ..
a chcem teraz ešte jedny converse ale to budem musieť našetriť :/
ale za 60 eur by som si to nikdy nekúpila a nepochopím, jak to môže niekto spraviť, keď cez ebay sú za 15 evry
@h8u čo ja viem, máš piči či máš converse alebo číňany, keď s nimi ideš zasmažiť do účka a cestou domov prší a jebeš si to cez blato tak je aj tak po nich A čo sa týka tých za 15e... hej, na ebay nájdeš aj dolče a gabaňa za 15evri... neni converse ako converse
Tak asi keď mi vydržia 3 roky tak to converse bude, nejsom zas piča že to nevidím.. a keby aj neboli, tak to mám MAXIMÁLNE v piči, lebo mi ide o to, aby mi vydržali.. a aby boli pohodlné, nepotrebujem za 5 rokov nosiť ortopedické topánky -.- oni stoja 15 eur preto, že je to normálna cena všade inde, v USA aj 10 stoja, akurát tu na slovensku si na tom prihodia 200%
...Converse !!! Aj zimne mam aj biele, low topy, high topy, menzestrove, cierne, riflove... Po milu jarmilu ich v botmiku mi trci
Botasky nosim OBUTEX TRENČIN a do prírody kanady zn. OBUVŠPECIAL BARDEJOV.