Myslím, že mnohé ženy by sa v nárokoch ohľadom tohto líšili. Ja sám na sebe mám rád, že viem improvizovať v rôznych situáciách a problémoch, viem si poradiť v domácnosti, variť, piecť (pozn. - som čistý heterosexuál ), mám kopec fantázie a veľký zápal pre jeden šport a k tomu niekoľko ďalších záľub. Dokážem vymyslieť kadečo, aby som dievča potešil a dodal jej pocit výnimočnosti a sám mám z toho radosť.
A aj keby bol chlap "nemehlo", pre nejakú ženu môže byť správny len a len vďaka tomu, že ju dokáže spraviť šťastnou. A to je podľa mňa najbombovejšie čo môže byť .
ovládať excel
aspoň dva cudzie jazyky
variť
a samozrejme schopnosť slovných hračiek, ideálne i vo vyššie spomenutých cudzích jazykoch
nestereotypizovať bežné činnosti na základe pohlavia
(a vlastne, bez ohľadu na pohlavie, sú to super a užitočné veci a tak
Aby sa vedel orientovat, vedel opravit koleso,alebo vymenit ziarovku, zatlct klinec,aby mi pomohol s pocitacovymi vecami,doveryhodny,uprimny a aby som pri nom mala pocit bezpecia.
byť môj bodyguard a ochranca
a mal by somnou vedieť komunikovať i neverbálne čo sa velmi zíde v určitých situáciách ale to by som ho lahko naučila
a čo sa týka technických a praktických zručností tak stačí ak bude Pat a ja budem Mat a zvládneme to spolu ( myslím že skladať niečo spolu alebo stavať alebo opravovať je sranda)
Okrem dobrej fyzickej zdatnosti aj:
Sebaovládanie, trpezlivosť, pravdovravnosť, úprimnosť, láskavosť, byť pozorný, mať zmysel pre spravodlivosť, zmysel pre povinnosť, odvaha, zvedavosť, vedomosti o svojich záľubách či práci, konať otvorene, veriť Bohu...
@mielikki
"ovládať excel"
A ked som dost nemotorny v exceli, no viem ti nakodit databazu miesto excelu/mozno aj vlastny editor tabuliek, splnam kriterium?
@sob3k noo... možno
ale proste ja som jedna z mála ľudí, čo bežne používa excel na uľahčenie niektorých vecí (a preto si mnohí ľudia myslia, že mi ide, haha) a preto mi strašne imponuje ak to niekto tiež tak robí (alebo to vie lepšie, takže neviem, či mám zúriť a závidieť alebo len sledovať a učiť sa
takže pokiaľ budeš ten vlastný editor tabuliek používať efektívne miesto toho, aby si ako ťuťko hádzal tristo vecí do kalkulačky a medzivýsledky si zapisoval - najlepšie na papier, myslím, že by to šlo
kedže som perfekcionosta žiadna žena a muž by pri mne nevydržal...
som technický typ človeka, bárs čo spravím...
voľakedy som dokázal vytlcť aj troch blbcov naraz, keď ma nasrali a vyskakovali... rád šoférujem a nakupujem
Vedieť opraviť niečo, vyznať sa v PC, aby mi s tým pomohol. A oceňujem keď vie počítať ( seriózne), lebo mne počítanie nejde A hlavne by mal byť úprimný, to ocením najviac.
Doplnkové veci, ktoré ocením sú keď číta knihy, hrá PC hry a má rád prírodu.
vyznat sa v PC,opravovacky domacnosti nemusia byt,aj tak sa planujem v tomto smere priucit,celkom ma to laka,ale ci k tomu niekedy dojde...skor by som chcela aby hral na nastroji,akomkolvek nech si mozeme spolu vyhravat,kebyze pise,ci uz poeziu/prozu aby sme nejake blbosti povymyslali a keby maloval/fotil nech mu mozem ja quasimodo pozovat a ak by dobre soferoval,to by bolo fajn,obcas by sme si len tak vysli,keby sa nam zachcelo sa trochu vzdialit
1, mal by mat odlozenych par stovak euro na učte ako prekvapko pre svoju..
2. musi mat akekolvek auto ci motorku
3. musi byt schopny milenec a vediet ako na to _knowhow-
4-nemusi byt technicky zdatny staci ked vie kde sa to da opravit či urobit a má na to €
5- musi mat pevne nervy a vzdy vypocut svoju frajerku a mat schopnost nepodstatne veci rychlo vypustit z hlavy a odpustat nedochvilnost a drobne klamstva xixi
Technicky a pocitacovo zdatny, dobry v posteli, financne gramotny, vo vseobecnosti sikovny v roznych oblastiach resp. schopny vyhladat si informacie kt. v danej situacii potrebuje...
A nemal by soferovat jak kokot, bojim sa rychlej jazdy
@clarise Áno, to myslím...
No myslím, že ak veríš Bohu, stáva sa to tvojím životným štýlom. Tak ako keď niekto nedokáže práve veriť nikomu, tak sa to tiež dostáva do jeho celého života. Čiže sa to stáva podstatou, základmi, na ktorom stojí celý dom (život človeka). Je dobré mať pevné základy. Od toho sa všetko odvýja... od vzťahov po vnímanie sveta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
A aj keby bol chlap "nemehlo", pre nejakú ženu môže byť správny len a len vďaka tomu, že ju dokáže spraviť šťastnou. A to je podľa mňa najbombovejšie čo môže byť .
aspoň dva cudzie jazyky
variť
a samozrejme schopnosť slovných hračiek, ideálne i vo vyššie spomenutých cudzích jazykoch
nestereotypizovať bežné činnosti na základe pohlavia
(a vlastne, bez ohľadu na pohlavie, sú to super a užitočné veci a tak
zlobor
a mal by somnou vedieť komunikovať i neverbálne čo sa velmi zíde v určitých situáciách ale to by som ho lahko naučila
a čo sa týka technických a praktických zručností tak stačí ak bude Pat a ja budem Mat a zvládneme to spolu ( myslím že skladať niečo spolu alebo stavať alebo opravovať je sranda)
Sebaovládanie, trpezlivosť, pravdovravnosť, úprimnosť, láskavosť, byť pozorný, mať zmysel pre spravodlivosť, zmysel pre povinnosť, odvaha, zvedavosť, vedomosti o svojich záľubách či práci, konať otvorene, veriť Bohu...
Ako by si ho to učila?
"ovládať excel"
A ked som dost nemotorny v exceli, no viem ti nakodit databazu miesto excelu/mozno aj vlastny editor tabuliek, splnam kriterium?
ale proste ja som jedna z mála ľudí, čo bežne používa excel na uľahčenie niektorých vecí (a preto si mnohí ľudia myslia, že mi ide, haha) a preto mi strašne imponuje ak to niekto tiež tak robí (alebo to vie lepšie, takže neviem, či mám zúriť a závidieť alebo len sledovať a učiť sa
takže pokiaľ budeš ten vlastný editor tabuliek používať efektívne miesto toho, aby si ako ťuťko hádzal tristo vecí do kalkulačky a medzivýsledky si zapisoval - najlepšie na papier, myslím, že by to šlo
som technický typ človeka, bárs čo spravím...
voľakedy som dokázal vytlcť aj troch blbcov naraz, keď ma nasrali a vyskakovali... rád šoférujem a nakupujem
Ale nie. Správny muž podľa mňa nedelí veci na mužské a ženské... Vie sa postaviť čelom ku všetkému čo mu život dá do cesty.
Doplnkové veci, ktoré ocením sú keď číta knihy, hrá PC hry a má rád prírodu.
Je tu totiž okrem tejto polarity ešte celé spektrum, nie je to čiernobiele.
2. musi mat akekolvek auto ci motorku
3. musi byt schopny milenec a vediet ako na to _knowhow-
4-nemusi byt technicky zdatny staci ked vie kde sa to da opravit či urobit a má na to €
5- musi mat pevne nervy a vzdy vypocut svoju frajerku a mat schopnost nepodstatne veci rychlo vypustit z hlavy a odpustat nedochvilnost a drobne klamstva xixi
- myslieť prakticky
- byť empatický
- mať čo povedať (kvalitný obsah), a keď zrovna nie je čo, vedieť byť aj ticho
- z vyššie uvedených orientovať sa a dobre šoférovať
A nemal by soferovat jak kokot, bojim sa rychlej jazdy
@myschka to by si nebola ty, aby si tam nedala nejaky ujebany dodatok DDDDD
@Nats zriedkava aj uz zien...
To posledne neni podstatné!?
Ale veď ako pre koho
Prečo si myslíš, že to nie je podstatné?
Neveriaci veriaci neni to jedno??
No myslím, že ak veríš Bohu, stáva sa to tvojím životným štýlom. Tak ako keď niekto nedokáže práve veriť nikomu, tak sa to tiež dostáva do jeho celého života. Čiže sa to stáva podstatou, základmi, na ktorom stojí celý dom (život človeka). Je dobré mať pevné základy. Od toho sa všetko odvýja... od vzťahov po vnímanie sveta...
Aj s neveriaceho sa môže stať veriaci a naopak
Byť rozhodný
Ochraňovať ma nemusí nepotrebujem žiadneho ochrancu ani nervaka