ja nechcem žiadne spešl zviera, len psy a potkany jedného psa už mám, ale hrozne by som chcela ešte veľkého pudla...
no ale ak by som si musela vybrať nejaké divoké zviera tak kosatku kedysi som snívala, že by som mala dom s dvorom kde by bol gigantický bazén a tam by plávala kosatka ale viem že by to pre ňu nebolo moc vhodné ... radšej nech si žije pekne s rodinkou v oceáne
@ajsha samičku človeka, najlepšie europoidné plemeno, ale nie som si istý, či by som jej mal kde zabezpečiť poriadny život so stravou a zábavou a z mojich peňazí asi ťažko, no pokiaľ by bola sebestačná, prečo nie, len si ju najprv musím uloviť a vraj sa najviac objavujú okolo panicov pod 18 rokov, no ja už dávno 18 nemám, takže neviem ako to spraviť asi najprv zabezpečím seba a časom uvidím či sa náhodou pritrafí, zakázanú ju nemám, ale tiež si neprivediem prvú, ktorá sa ponúkne dúfam, že moje reči nikoho nepohoršili
Vždy som chcela krokodíla, krokodíla čelnatého, tie sú malinké (okolo meter a pol veľké)... raz si ho aj zaobstarám, to je super zviera
A bude mať obrovské terárium a bude sa mať jak v bavlnke, a keďže je to samotársky živočích a veľkú časť života aj tak prespí tak nebudem mať tak zlý pocit že mu upieram nejaké volnoprírodné radovánky a nazvem ho Kuko
zirafku by som si asi vybrala... ale @2 ma pravdu, nech si behaju po stepiach.. take realnejsie by som chcela potkana, lebo su inteligentne a ziju cca 5 rokov, co si myslim, ze je akurat, pretoze doteraz som mala a mam len skrecky a to nezije dlho a nieco ako pes/macka je velky commitment.. lenze doma mat potkany nemozem, lebo mame sa hnusia
@1 úúúplne súhlasím.. dnes len tak cestujem po Prešove MHDčkou.,.vonku leje ako z krhly a tu zrazu 3 slony... (cirkus samozrejme..) ty kks..až ma pichlo pri srdci..tie ich oči smutné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale lenochodika by som lubila moc a netopiera ^^
A v UK by som aj mohla, keď si zarobím. Wiiiiii :S
no ale ak by som si musela vybrať nejaké divoké zviera tak kosatku kedysi som snívala, že by som mala dom s dvorom kde by bol gigantický bazén a tam by plávala kosatka ale viem že by to pre ňu nebolo moc vhodné ... radšej nech si žije pekne s rodinkou v oceáne
A bude mať obrovské terárium a bude sa mať jak v bavlnke, a keďže je to samotársky živočích a veľkú časť života aj tak prespí tak nebudem mať tak zlý pocit že mu upieram nejaké volnoprírodné radovánky a nazvem ho Kuko