ale to, teraz sa cítim celkom atraktívne s tým psom, ktorého strážim. ale s inými sa tak necítim, len s týmto, lebo je fakt tak akurát veľký a strašne pekný.
mačka sa ku mne hodí, lebo to je postihnuté tak všeobecne.
a môj papagáj bol jak moja vizitka, logo a značka v jednom
JASNE ZE chameleon ved uz doma na mna caka mam 3 chameleonov 18 malich rybiciek 2 papagajov 2 andulky 3psov takze 1.ch.sa vola kypling 2.mougly a 3.gred no rybicky vam nepoviem to by som tu bola do noci takze 1.papagaj nemo 2.kroko tak andulky 1.lola 2:chlapcek bean
a psy: slovensky kopov dino 2 maltezak niko a 3 maltezak gigo
tak pes je jedno úžastné zviera, len je problém, keď na neho človek nemá čas - napríklad je od pondelka do piatku v práci a voľné ma len víkendy a keby ten pes mal byť každý deň doma sám 9-10 hodín, tak by bol asi nešťastný
ale mám ešte aj korytnačku a to je šupa zvieratko, žije to aj 25 rokov, čiže ak ho dáte dieťaťu tak s ním pôjde aj na vysokú školu, necháte to občas pobehať po byte, krmit stačí každé dva dni... čiže žiaden problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale to, teraz sa cítim celkom atraktívne s tým psom, ktorého strážim. ale s inými sa tak necítim, len s týmto, lebo je fakt tak akurát veľký a strašne pekný.
mačka sa ku mne hodí, lebo to je postihnuté tak všeobecne.
a môj papagáj bol jak moja vizitka, logo a značka v jednom
a psy: slovensky kopov dino 2 maltezak niko a 3 maltezak gigo
ale mám ešte aj korytnačku a to je šupa zvieratko, žije to aj 25 rokov, čiže ak ho dáte dieťaťu tak s ním pôjde aj na vysokú školu, necháte to občas pobehať po byte, krmit stačí každé dva dni... čiže žiaden problém
a najlepsie cierny, ale ani cerveny by nebol zly, alebo modry