Chcela by som nejaké zviera, ale nič mi nenapadá ..Nebojte sa , nie je to nejaký rozmar, mám doma asi 15 druhov zvierat, takú pomaly mini farmu...ale ešte by som niečo chcela ...mala som poníka, chcela som si zaobstarať po dvoch rokoch ďalšieho,....
ale s poníkom je hrozne veľa práce, potrebuje veľa miesta a všeobecne stojí neskutočné prachy. Brala by som niečo menšie, čo môže byť v dome a hlavne nech sa to dožije viac ako 10 rokov!..Vždy som chcela fretku, ale tá sa dožije len 8 ...neporadíte mi niečo? ..(papagáj je moc hlučný)
jednak ti tiež neverim že maš 22 a jednak ked maš 15 zvierat tak to akože nemaš dosť? ved o každe zviera sa treba riadne starať (chodit von,chodit k veterinarovi,krmit...) zas je pravda ze neviem ake maš zvierata ale fakt ti treba dalšie?
@pankac15 to je uplne jedno ake zvierata ma, veterinarna starostlivost je draha aj pre morca, moje ked malo svrab tak sme za tyzdenne antibiotika dali cca 40e...a to nehovorim o tom, kolko stoji podstielka, zradlo, atd...proste aj malinke zvierata su drahe...nechapem ako moze 22 rocne dievca chovat a financne zabezpecit 15 druhov zvierat, za predpokladu ze vazne ma 22 (comu tiez neverim).
@staphylococcus ved toto my nejde do hlavy.jednak tie financie,jednak to miesto že kde ich ma a hlavne čas.ved ked spominala že mala ponika tak zanho musela moc platit,mat nejaky pozemok a hlavne čas ved predsa mi nechce nahovorit že za den sa stihne postarat o ponika + o dalšich 14 zvierat, jedine že by fakt mala iba morčata (to by potom stihala) ale potom mi tu nesedia peniaze. čiže z mojho pozorovania vyplýva že toto je nejaka blbost.
Kaźdy vidi ake je rozkošne nejakeho tvora vlastniť ale keby že ti pride ročny učet za ustajnenie a krmivo pre tvojho vysnivaneho ponika tak budeš chodiť bosa a bez oblečenia a jest suchare lebo nebudu peniaze... to nepočitam veterinara ,očkovania a ani cenu za kupu,,,,viem o čom hovorim mne stačí papagáj -cena za vybavenie /dve klietky ,uv svetlo,zvlhcovac,ovladac pre zvlhcovac,odbery na veterine, atd prevyšuje 2000€ plus strava 60€mesacne a mrte času na čistenie a upratovanie a nemožnosť byt večer v krčme...
@pankac15 ved jasne, chcem vidiet, kto ma pocas vysokej skoly/zacinani v praci/zakladani rodiny cas na 15 zvierat a este chce dobrovolne dalsie. Predpokladam ze to maju jej rodicia, sliepky, husy, ovce, kravy atd a ma tak 14 rokov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ty 22 nemáš
Smutné.