Môj pes si pochutnáva na žabách (potom mu 15 minút pení z huby a vydáva čudné zvuky), zabil už aj nejakého vtáka (vyletel naňho ako mačka) a minimálne raz do týždňa zabije nejakého ježa a šteká pri tom ja šialený.
mysi zeru pravidelne dementi ale inak nic z tohto..ježovia nam chodia do dvora ale ja ich vzdy vynasam von lebo psiska akurat hučia na nich celu noc ale boja sa
sliepku ..jo jo starká mala radosť k inému sa ešte nedostal, možno tak k mačke, ktorú buď aj tak nedobehol, alebo sa bránila tak mal od nej aj odstup, ale kebyže ich nerozdelíme tak by ma dosť zaujímalo ako by to dopadlo..
@mokosha môj pes bežne spáva s mačkami..a nielen v búde, ale aj pri dverách (niekedy mačka leží na ňom a to najmä v zime, keď ho ohrieva) a potom dostane od nej blchy...naozaj je to veľmi vtipný pohľad...a teraz máme doma ešte aj malú mačku a keď pes vrtí chvostom, tak dobehne a s labkami sa ho dotýka
sliepku jednu a morky asi tak 2 ... babka mala ohromnú radosť, skoro ma prizabila .... a na ježov šteká trhá ich ale zatiaľ ani jedného nazbaila ani mu neurobila žiadnu ujmu na zdraví čomu sa dosť divím ..... no a brutálne naháňa aj mačky na dvore, ale tie jej furt zdrhnú ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Normálne zvyčajne o 9-10 šteká jak sprostý a trhá ježa...v tom lepšom prípade ho naberiem na lopatu a vyhodím preč.
A ešte aby som dodal občas zabije aj nejakú ondatru, ale užovku ešte nikdy nezabil (raz za čas máme na dvore).
asi
Ked ho moja priondená kamoška hodila na zem a môj pes ho niekam odtiahol asi? ale už som ho nenašla.
a nedávno jeden dovliekol susedovú sliepku dobrá bola veru ešteže si toho suseda nevšimla