Psíkov: Beny 1 (jazvečík), Beny 2 (kokeršpaniel), Zorka (zlatý retríver), Beny 3 (kokeršpaniel), Bady (miešanec, toho som mal ale len na dočasku, pretože ho daná rodina chcela utratiť tak som si ho vzal a našiel nový domov)
Korytnačky: (vodné) Julka a Koryna
Zlaté rybky: nezpočet
Mačka: Cecilka
Potom sme mali aj sliepky a prasiatka keď som bol malý.
korytnačku Franklinu, mnoho škrečkov, viacerí sa volali Vincent, jedna bola Viola, ostatných si ani nepamätám, zajac Evžen, pes Rišo, mačky Vendy, Shántí, Freya, rybičky nepomenované , potkany Absinth, Pan Jingels Pepř Pepermintka Debilióza I. Biely, Pogo, Ganja, Tesco a ostatní tuším ani nemali mená sestra mala morča Nancy.. už si nepamätám, ako decká sme mali hrozne veľa zvierat, hlavne hlodavcov a tie nežijú dlho inak teraz mám už iba mačičku Freyušku a iné zvery už nechcem.
Modrého anduliaka Rikina ? žil 12 rokov, potom fenka Linda, tú sme dlho nemali a teraz mám už 5 rokov moju mačičku, ktorá sa volá Mačička jednu dobu, keď som bola malá som chovala v izbe kuriatka, ale to bol riadny smrad, potom išli na dvor a potom už neviem, asi sa z nich spravila polievka alebo čo a inak sme mali doma ešte kadejakú háveď, hmyz dajaký, modlivky a tak
Mali sme psov ale to boli spolocni rodinni psi.Ak mam pocitat cisto iba moje zvierata, tak to az minuly rok som si zaobstarala styri morciatka 3 skinny a jednu so srstou a skinny genmi. Skinnikovia su Mureniačik, Kuki a Mimi, ktora zomrela a so srstou je Princeznička.
Mali aj mladatka v pocte 12 kusov, z toho 3 zomreli.
Koniec hlasenia
Nejdem spomínať všetky zvieratá, ktoré sme mali, lebo toho je hrozne veľa.
Vymenujem len tie, ktorých majiteľka som bola ja:
ako decko som mala raka a nepamätám si, či mal meno
Ďalej som mala čierneho škrečka..tiež už neviem jeho meno.
Potom som mala vodnú korytnačku, to si už meno pamätám - Zabijak
Mala som štyroch potkanov - prvá bola Lili (hnedá a mala biely fliačik na brušku), potom Jessica (biela), ďalej Pindring (biely s tmavými fľakmi) a nakoniec Baba (moja holotrtka ).
Psík Šumichrast (mops), čierny kocúr Fritzherbet (ale volali sme ho Fricó), kocúrik Kubo Šešil
Pakobylky som chovala..zo začiatku aj mali mená, ale potom som to vzdala, lebo sa mi rozmnožili
Žaby som chovala, ale bez mien. Tie som mala vždy len na krátko a potom mi ich asi mamo vypúšťala (to som si vždy, keď sme šli na hríby nejakú žabku dovliekla domov )..
Jašterice som tiež mávala len na krátko a vždy sa volali Pindring1, Pindring2, Pindring3...až po osmičku (to bolo ešte pred potkanom).
A teraz mám moju malú psíčku Čibi Malé Pivo (mix- york a čivava).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Korytnačky: (vodné) Julka a Koryna
Zlaté rybky: nezpočet
Mačka: Cecilka
Potom sme mali aj sliepky a prasiatka keď som bol malý.
Mali aj mladatka v pocte 12 kusov, z toho 3 zomreli.
Koniec hlasenia
Vymenujem len tie, ktorých majiteľka som bola ja:
ako decko som mala raka a nepamätám si, či mal meno
Ďalej som mala čierneho škrečka..tiež už neviem jeho meno.
Potom som mala vodnú korytnačku, to si už meno pamätám - Zabijak
Mala som štyroch potkanov - prvá bola Lili (hnedá a mala biely fliačik na brušku), potom Jessica (biela), ďalej Pindring (biely s tmavými fľakmi) a nakoniec Baba (moja holotrtka ).
Psík Šumichrast (mops), čierny kocúr Fritzherbet (ale volali sme ho Fricó), kocúrik Kubo Šešil
Pakobylky som chovala..zo začiatku aj mali mená, ale potom som to vzdala, lebo sa mi rozmnožili
Žaby som chovala, ale bez mien. Tie som mala vždy len na krátko a potom mi ich asi mamo vypúšťala (to som si vždy, keď sme šli na hríby nejakú žabku dovliekla domov )..
Jašterice som tiež mávala len na krátko a vždy sa volali Pindring1, Pindring2, Pindring3...až po osmičku (to bolo ešte pred potkanom).
A teraz mám moju malú psíčku Čibi Malé Pivo (mix- york a čivava).
Dúfam, že som nezabudla na žiadne moje zvieratko
a nejakých psov, ale to neviem, či mám počítať, to boli taký spoločný pre celú domácnosť
škrečky - Jojo, ďalší Jojo, Ratatouille, Zoi, La Souris, Lyra
potkany - Teodor a Simon
psy - Kira a Evony