galinka to zaradenie bolo urcite spravne, len ako mnohe ine plemena aj kokri, obzvlast americky, su dnes chovany viac na krasu ako na pracu... ale vravim, takych uz je vela...
btw, ja mam dvoch border terierov, take chlpate potvorky su to...
No takže ja mam papillona - maly kontinentalny spaniel @dad0 šar-pei patri k mastifom, tie tam nie su, takze mozes hlasovat za ine @soon ved pitbulterier nie? K terierom aj SBT som tam zaradila @galinka jasne, ved spaniele su lovecke psy dokonca aj tie najmensie boli kedysi chovane na lov, ale dala som ich zvlast...len tak, aby v tych loveckych toho nebolo moc tie kategorie nie su podla FCI, to som sa len tak snazila ja rozdelit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
inac ponukam na steniatka
btw, ja mam dvoch border terierov, take chlpate potvorky su to...
@dad0 šar-pei patri k mastifom, tie tam nie su, takze mozes hlasovat za ine
@soon ved pitbulterier nie? K terierom aj SBT som tam zaradila
@galinka jasne, ved spaniele su lovecke psy dokonca aj tie najmensie boli kedysi chovane na lov, ale dala som ich zvlast...len tak, aby v tych loveckych toho nebolo moc tie kategorie nie su podla FCI, to som sa len tak snazila ja rozdelit.