ešte neviem v podstate posúdiť..
ale v bývalej robote som mala zatiaľ najlepšiu vedúcu, akú som kedy mala. ocenila pracovitosť a snažila sa vždy výjsť v ústrety. ale samotný šéf, s ktorým sme priamo v podstate do kontaktu neprichádzali, neviem aký bol, ale ku koncu môjho pôsobenia sa asi neprejavil dobre, kedže dal zablokovať internety...
Konštruktívna kritika na moju adresu , má to dokáže posunúť vpred .
Cením si to od ľudí všeobecne , lebo viem že je to nie ľahká úloha predložiť ju s určitým taktom , tak aby nevyznela hrubo ale aby priniesla istý “osoh”
A jjj môj šéf je super . Mám s ním dobrý vzťah , preto aj kritika od neho je pre mna skôr ako taká rada do budúcna
no mam ju zatial len dva tyzdne a za ten cas so mnou prehodila asi dve vety co je akoze dost creepy kedze sedi vedla mna. Ale myslim ze to je proste clovek s takou povahou.. co akoze podla mna nie je clovek ktory by mal byt lidrom ale co uz no..
Je to kamarát, čiže z uvedených nemôžem vybrať ani jedno. Čo sa týka kritizovania krituzuje všetko ( v rámci srandy) ale zasa nakladáme aj my jemu. Také klasické podpichovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale v bývalej robote som mala zatiaľ najlepšiu vedúcu, akú som kedy mala. ocenila pracovitosť a snažila sa vždy výjsť v ústrety. ale samotný šéf, s ktorým sme priamo v podstate do kontaktu neprichádzali, neviem aký bol, ale ku koncu môjho pôsobenia sa asi neprejavil dobre, kedže dal zablokovať internety...
ale tak o tri mesiace uz budem moct
Cením si to od ľudí všeobecne , lebo viem že je to nie ľahká úloha predložiť ju s určitým taktom , tak aby nevyznela hrubo ale aby priniesla istý “osoh”
A jjj môj šéf je super . Mám s ním dobrý vzťah , preto aj kritika od neho je pre mna skôr ako taká rada do budúcna