hh tak tých je veľmi veľa ...napríklad charmander,bulbasaur,sqvirtl(nevem ako sa to píše),pigeoto,pikachu,raichu,jiglypuff,zubat,onix,a ten kocúr miow a ešte viac ich poznám ale momentálne ma ich viac nenapadne
@38 ved aj porygon je pokemon . Bol to aj diel serialu, ale je zakazany, lebo sposoboval epilepticke zachvaty
Tak ja na to ze mam 18, som na to dost namotany . Ale prva 150-ka, tu mam v malicku, kedze som videl celu seriu az po johto journey, kde sa vyskytuju uz pokemoni z dalsej 100-ky myslim. Johto journey som kukal tak zbezne, lebo zaciatkom tohto roku, ked sem bol chory doma, som si stiahol tu hru na mobil, a som to hral jak blazen , aj Kanto, aj Johto. Cize dalsich 100 a teraz sledujem asi 350-ty diel z toho . Ale ti novi pokemoni sa mi uz nepacia, strasny gyc to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a v pamäti mi utkvel Psyduck
toto je PIČU, menší vývin pikačua
Tak ja na to ze mam 18, som na to dost namotany . Ale prva 150-ka, tu mam v malicku, kedze som videl celu seriu az po johto journey, kde sa vyskytuju uz pokemoni z dalsej 100-ky myslim. Johto journey som kukal tak zbezne, lebo zaciatkom tohto roku, ked sem bol chory doma, som si stiahol tu hru na mobil, a som to hral jak blazen , aj Kanto, aj Johto. Cize dalsich 100 a teraz sledujem asi 350-ty diel z toho . Ale ti novi pokemoni sa mi uz nepacia, strasny gyc to je
ale obcas si kuknem aj tie nove diely serialu ked idu na jetixe, ale racej tie stare mam
(áno, momentálne idem prispievať do všetkých týchto fór, lebo sa mi nič nehce robiť