známa mala v byte huskyho a myslim ze problemy s nim nemala...je jasne ze velkym psom by skor prospel dom a velky vybeh ale ak mu das dostatok pohybu tak by problemy nemali byt ani s velkymi plemenami
Najlepsie je ked si kupis maleho psika. A nie tych co si pisala. To su velky havovia a ty potrebuju hrozne vela pohybu hlavne. Mat ich doma je ako tyranie. Aspon podla mna. Keby si mala dom tak nic nepoviem. Ale do bytu rozhodnie NIE!
@walllol to je velky nezmysel co si napisala, lebo ked mas psa v byte tak s nim chodis von niekdy aj viac ako na hodinu a cely cas chodi a pekne sa vybehate, a ked mas dom a tam mas pusteneho psa s nim skoro nikdy nejdes na takuto prechadzku a pes si nebude ako mechom tresteny behat z jednej strany zahrady na druhu, takze psi v rodinnom dome maju menej pohybu ako v panelaku.
@mefistofel Nemyslim si,ze som napisala hlupost. Asi viem co hovorim. Kedze som to videla uz viac krat na vlastne oci. Takze asi tak k tvojej poznamke nato co som napisala.
A ktomu moja kamaratka ma dom a maju dost velku zahradu,ale aj napriek ze by mohla cele dni len toho psa nechat behat stale dookola v tej zahrade tak s nim chodi von aj na niekolko hodin. Takze asi tak.
PS: napisala som svoj nazor co si myslim a co som na vlastne oci videla takze neviem co na mojom nazore je take nezmyselne. Keby som to asi nevidela tak sa ani nevyjadrujem. Tot vse.
@walllol nie kazdy so psom chodi von ked byva v rodinom dome a aj ked chodieva tak nie kazdy den alebo 3x za den a ten pes sa tam skoro cely cas len nudi lebo sa s nim nehraju, nema co robit ako vacsia psou v rodinom dome. ked je v byte tak len prejdes z jednej izby do druhej a uz vacsinou za tebou a vrti chvostom a cely cas pri tebe.
a k @8 to závisí od ľudí. napríklad všetci moji známi, čo majú rodinný dom a veľkého psa tak s ním pravidelne chodia do prírody a pod. a nenechávajú ho len na záhrade.
no a zase napríklad moja suseda chová v byte čivavu a celú zimu s ňou nejde von.
nechápem vás ľudia ... záleží od človeka ak toho psíka chce stará sa oňho ako najlepšie vie! mám dobrú kamarátku ktorá ma fenku westíka bývajú v dome a malá ma pohybu dosť lebo chodia na prechádzky 3 krát do dňa a zas moja susedka majú psíka v byte a je tak isto živý ako ten čo býva v dome a to len z toho dôvodu že sa im plnohodnotne venujú a nekašlú na nich! nejde o to kde s nimi bývajú ide o to či si nájdu čas a so psíkom sa zahrajú, pošantia a podobne
@brokensmile a tebe odporúčam westíka a žiadne krížence!! kúp si ho s papierami a nie od nejakého veľko chovateľa lebo tam psíky žijú v otrasných podmienkach!!! najlepšie by bolo zájsť do útulku a tam si vybrať takého ktorý ti najviac sadne
@brokensmile ja mam v 3-iz. byte bernskeho salasnickeho psa. je to velky pes ale omnoho idealnejsi do bytu ako ktorykolvek iny maly. cele dni spi, je ticho, nikdy nesteka...sem tam pride pokukaka vyziada si pozornost a potom ide zase spat.
Ja mám v byte ridgebacka a sme spokojný a aj psík. Stále má výbeh! A myslím si že veľký psíkovia sú najlepší do bytu, aspoň podľa mňa! Sú zlatučký! Neni sú veľmi náročný iba že budete platiť viacej! Ale nás to neodradilo a ja som nechcela mať malého podľa mňa sú až moc taký rozmaznaný keď ím ľudia kupujú oblečenie a tak :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
teda, mám ho kríženého, ale to je detail.
co sa tyka bigla vela ludi ich chova v bytoch a nemaju problem ale zase aj bigel je polovny a potrebuje dobry vycvik a pohyb
A ktomu moja kamaratka ma dom a maju dost velku zahradu,ale aj napriek ze by mohla cele dni len toho psa nechat behat stale dookola v tej zahrade tak s nim chodi von aj na niekolko hodin. Takze asi tak.
PS: napisala som svoj nazor co si myslim a co som na vlastne oci videla takze neviem co na mojom nazore je take nezmyselne. Keby som to asi nevidela tak sa ani nevyjadrujem. Tot vse.
Prajem pekny den.
Nechce sa mi uz opakovat. Napisala som co si myslim tot vse.
a k @8 to závisí od ľudí. napríklad všetci moji známi, čo majú rodinný dom a veľkého psa tak s ním pravidelne chodia do prírody a pod. a nenechávajú ho len na záhrade.
no a zase napríklad moja suseda chová v byte čivavu a celú zimu s ňou nejde von.