Mala som respekt pred psami, bola som opatrna, no po tom, co ma jeden pokusal a mam v sebe Verorab ( liek proti besnote ) sa ich vobec nebojim. No boze pokusu ma, dotrhaju mi nohu, ale na besnotu nezomriem. Verorab mi dodal OBROVSKE sebavedomie. To je nieco uzasne citit ze sa niecoho nebojite ani v tom najzadnejsom a najparaoickejsom kute srdca.
@yukari nechce sa mi hladat, ale verim ti vsade existuju vynimky...ale vseobecne maju motyle len lizavo-cicave organy. Takze nemas rada ten konkretny druh motyla?
@katusa14 Hady vobec nie su slizke. Tak ako aj vseobecne plazy. A uz neberiem ani ziadne vynimky!
@yukari nahodou ja mam tiez pred motylmi trosku respekt ako viem ich chytit do ruky aj vsetko, aj sa mi pacia... Ale po pravde, ked si odmyslime tie krasne kridla, tak je to len jeden uplne obycajny hmyz.
Mám panický strach z myší, potkanov, hadov v prírode, ďalej sa bojím hmyzu (skoro všetkých druhov ) aj dážďoviek, ale ako aj takej svine, aj sliepok a kohútov (raz na mňa zaútočil musela som ho tresknúť po hlave lopatou ) No skoro všetkého
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
No ja mam strach takmer zo vsetkych clankonozcov, ale najviac sa bojim jednoznacne pavukov a koscov - z tych mam priam panicky strach.
ale ako normálne ako nejakú fóbiu nemám zo žiadaného zvieraťa.
@katusa14 Hady vobec nie su slizke. Tak ako aj vseobecne plazy. A uz neberiem ani ziadne vynimky!
ale ja mam slimakofobiu takze najvacsi strach mam asi z tych slimakov