@ives Ja som totálne farboslepá v tomto smere, takže som nevedela už lepšie špecifikovať tie farby Sama neviem, či mám hnedočervené, mahagónové či hnedomedené... Aj tak sa to mení, keď sa farba vymýva. V každom prípade mám túto farbu už 10 rokov a som maximálne spokojná hlavne keď sú čerstvo nafarbené, tak je to nádhera. Vlastnú farbu mať nemôžem, lebo tá je takej slamenej neurčiteľnej farby a naviac ja už asi od 20 rokov mám dosť sivé vlasy
@torpedo08 Aj nad takou možnosťou som uvažovala, ale to už je moc na mňa, tri odtiene hnedej Takže to je jedno, aký máš skôr dojem, ku ktorej sa to viac približuje
@azizi mne sa to tiež ťažko rozoznáva .. ale sú také tmavo ryšavé s červenými odleskami .. takže na slnku žiaria do červena a v prítmí sú tmavo ryšavé vlastná farba sa mi tiež veľmi nepáči .. na mne .. okrem toho mi ešte henna aj lieči seboreu takže je to láska
@Quattroformaggi Kukla som tvoje fotky a ja mám presne rovnakú farbu! (ehm...teda pri mojej farbosleposti to tak vidím). Takže snáď som zahlasovala dobre
Ja používam farbu Matrix od kaderníčky, je to o dosť lacnejšie ako Loreal, ale stále drahé :/ No pred pár dňami som objavila zmývateľný tmavo hnedý sprej na odrasty, tak už aspoň nebudem musieť chodiť si ich dať farbiť každý mesiac. Úplne to s mojou farbou splynie
@majmarad Ja som tiež pôvodne blond, začali mi tmavnúť až tak v 17 rokoch alebo tak Až na to, že nikdy som nechcela byť blondína Takže teraz som maximálne spokojná...
@majmarad jej maly princ ma tiez svetle vlasy, nepoznate sa? ...hm mne inak vsetci vraveli, nech sa neprefarbujem, ze sa mi to vobec nebude hodit. A teraz mi ti isti ludia len tak sami od seba dookola opakuju, ako sa mi to velmi hodi a ze dobre, ze som sa prefarbila
Ale hlavne je podla mna to, ze ja sama sa s tmavymi vlasmi citim omnoho viac "svoja". Preto neodsudzujem farbenie vlasov. Co zial odsudzuje relaivne vela ludi. Ja som trebars proti plastickym operaciam a pod., ale prefarbit si vlasy je fajn a uplne nevinne, ak to niekomu pomoze citit sa lepsie
@majmarad Ale čisto len za účelom "skrášlenia" som samozrejme myslela Také veci ako zväčšiť prsia, vyplniť pery, prerobiť nos... Akoby si niektorí ľudia ani nevážili, že sú zdraví...
@majmarad Ja by som do toho síce i tak nešla, ale podľa toho čo si mi napísal v správe to ešte viem pochopiť. Ale musíš uznať, že strašne veľa ľudí to s tými plastikami preháňa a mnohí majú kvôli tomu potom aj nejaké zdravotné problémy a tak... Tak si hovorím, načo? Neviem, ale pre mňa sú iné hodnoty dôležité než výzor. Žiaľ v dnešnej spoločnosti to pre mnoho ľudí neplatí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Inak kedysi som tu o tom napísala aj krátky článok » birdz.sk/azizi/blog/umel...
Síce je to jeden z mojich najhorších, ale chcela som len nejak vyjadriť moje nepochopenie...