my máme celý dom farebný najlepšia je kuchyňa-tmavo tmavo modrá, s drevenými dverami to vyzerá špeciálne....moja izba je že dve steny oranžové, jedna sivá - tú mám strašne rada lebo mám na nej iba čiernobiele obrazy(zarámované plagáty som dovliekla z nemecka krása!) a tá posledná je červená (taká tmavej červená nie škaredá krikľavá) .....a čo ma najviac nasralo! keď som tak pred rokom prvýkrát vošla kamarátkinmu bratovi do izby a on mal presne také isté farby na stenách!? ja osm si to vymyslela sama, žiadny plagiát
steny su oranzove,okrem sikminy,kt zacina asi vo vyske 1meter-ale kym je este rovne tam dole je to zlte=D a jedna stena je cela skrine a policky,takze tam je zlte len to co vidno cez policky,ktore nemaju vzadu celo ci ak sa povie=D a steny na skirnach su oranzove=D strop a teda ta sikmina su biele=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
» www.birdz.sk/forum/akej-farb...
» www.birdz.sk/forum/vasa-izba...
» www.birdz.sk/forum/akej-farb...
sexshop
zlto bielo oranzovu,ked sa to tak vezme
steny su oranzove,okrem sikminy,kt zacina asi vo vyske 1meter-ale kym je este rovne tam dole je to zlte=D a jedna stena je cela skrine a policky,takze tam je zlte len to co vidno cez policky,ktore nemaju vzadu celo ci ak sa povie=D a steny na skirnach su oranzove=D strop a teda ta sikmina su biele=D