Pri mori som bola raz (ale nebola to klasická dovolenka, bola som tam pri inej príležitosti) s tým, že aj tak ma to more nejak extra neočarilo, sú aj krajšie prírodné úkazy. Hory sú fajn, ale nie vždy sa mi chce, nie som veľmi na náročné túry. Najradšej cestujem za kultúrou a ľuďmi
teda, mám rada more ako súčasť scenérie
alebo trebárs pol dňa za celé voľno tam stráviť môže byť fajn
alebo deň na nejakej vyhliadkovej plavbe
ale na dovolenke pri mori ako takej by som umrela od nudy
Jednoznačne pokoj od ľudí, hlavne sa zašiť niekam do prírody a trošku zrelaxovať, poprípade niečo pekné vidieť a odfotiť. Ľudia, piesok, slnko, more ma nelákajú a doslova je to pre mňa za trest ležať na pláži.
V horách, pretože na dovolenke s chcem oddýchnuť hlavne od ľudí.
Niekde v meste, alebo dovolenkovom rezorte by som sa v lete vyslovene dogrciaval od nervov.
hory ♥ pre mňa sú jednoznačnou definíciou pokoja a oddychu, nikde inde nedokážem tak vypnúť ako v horách. Milujem či už náročnejšie túry alebo menšie prechádzky...aj more je krásne, ale.. je tam to ale
popravde, z mora mám už panický strach, kedysi ako malý som sa tam dokázal kúpať, ale keď čítam neustále tie správy aj v zahraničných novinách, že tie žraloky sa už neboja prisť ani k brehu, tak som s tým sekol, kúpať sa dá aj v bazéne na Slovensku alebo na kúpaliskách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
teda, mám rada more ako súčasť scenérie
alebo trebárs pol dňa za celé voľno tam stráviť môže byť fajn
alebo deň na nejakej vyhliadkovej plavbe
ale na dovolenke pri mori ako takej by som umrela od nudy
Niekde v meste, alebo dovolenkovom rezorte by som sa v lete vyslovene dogrciaval od nervov.