@subarnica veď to nie je zaradené podľa kategórie si vyberáš z toho len jedno napr,romantik nemusí byť aj nežný a tak ďalej dala som všade 3 lebo by som sa nezmestila
@moncici777 neviem posúdiť, ktorá možnosť by prevládala.. 3, 4, 5, 7, 8 aj 9 a čiastočne aj z iných.. v takejto ankete by som určite neočakávala objektívnu štatistiku
Dokonale na mňa sedia dve: ''pesimista,utrápený ,všetko je mu jedno'' a ''lenivý,mrzutý,nenadaný'' . To prvé ale znie ''vznešenejšie'' tak som zahlasoval za to
nie ja proste nedám možnosť kde je moja jedna najsilnejšia stránka a zvyšné 2 či tri,absolútne nie a ani možnosť kde 2 sú úplnbe zanedbateľné a ďalšie vôbec
ale našla som sa vo viacerých: romantik, zlomyselná povaha, veselej povahy, cholerik, sebec, urážlivej povahy, pesimista, utrápený, snílek, lenivý, mrzutý- toto je ten správny mix (áno, ja viem, že pár vecii sa tam bije...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
hej a je mi jedno, že sa daktoré vylučujú navzájom
to aká vlastnosť u teba prevláda