ja som nepovedala, že taký neexistuje. ale že v pomere k tým idiotom, čo tu lietajú okolo je to jeden na 10 000. alebo je to tak len v tomto kraji blbom?! (ale asi nie)
aky kraj? poviem to takto: kazda povie, ze chce niekoho inteligentneho, poriadneho, verneho a slusneho...a kazda skonci (aspon na nejaky cas) s uplnym opakom tohto opisu...cize sa netrap, nie si jedina co si tym presiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale inak podľa potreby
aj s tým asexuálom súhlasím
ze "podla potreby" ...to je nieco ako TROCHU TEHOTNA
@husky
Za špecifických okolností s kýmkoľvek a s čímkoľvek
to sú čisto hypotetické slovné spojenia, ktoré TAK TROCHU patria k mojej osobe, bez ohľadu na tému
tak trochu, lebo niekedy mám pocit, že byť homo je rozumnejšia možnosť ako dúfať v nejakého "normálneho" chlapa
a teda podľa potreby (a chuti) vyznávam buď jedno, alebo druhé
a asi som to ani nevysvetlila poriadne
"že byť homo je rozumnejšia možnosť ako dúfať v nejakého "normálneho" chlapa"
mam to brat osobne? najde sa urcite, len to dlhsie potrva...nic viac, nic menej
ja som nepovedala, že taký neexistuje. ale že v pomere k tým idiotom, čo tu lietajú okolo je to jeden na 10 000. alebo je to tak len v tomto kraji blbom?! (ale asi nie)
aky kraj? poviem to takto: kazda povie, ze chce niekoho inteligentneho, poriadneho, verneho a slusneho...a kazda skonci (aspon na nejaky cas) s uplnym opakom tohto opisu...cize sa netrap, nie si jedina co si tym presiel
nie každá, nie každý.. môžeš povedať väčšina
a nakoľko so sebou žijem nejaký ten utorok, môžem ti zaručiť, že ja patrím k tej menšine. ale na druhej starne, to o sebe môže povedať každá
kraj banskobystrický, resp. okres krupina. tu sú takých húfyO_o
hej skatulkujem zase a ty mas ake predstavy?
Krupina...BB...preco to este stale nepremenovali na Zvolensky Kraj?
predstavy ideálneho chlapa? no..vysmial by si ma
a načo? zbytočná robota. ale ak chceš, zožeň si číslo na vyššie postavené orgány a spýtaj sa tam
kedy ako a kedy koho
pozri, diskusne forum je o nazoroch ludi...aj o predstavach...aj preto tu maju ludia ako krutafunebracka miesto
ale tak ta Pazrava pri Zvolene si vsetko privlastnuje
mne nevadí vyjadriť svoj názor, to teda ozaj nie, ale veľmi nemám chuť opisovať svoje predstavy verejne
to čo?
aj TSky tu mame a velmi ma tym potesis
ty nevies co je Pazrava pri Zvolene? to je fakt smutne inak
no..práve ma jeden bystričan oboznámil s tým
ták si počkaj chvíľu teda
no vidis cakam!