samsung STAR a co ja viem, nic moc, ale nejak ma to neracuje..mam s cim volat, mam kde pisat sms, dokonca mam aj hudbu aj sluchatka vuaaaa...som nenarocna
@jaro1991 a tak ja som ho aj okúpala a fičí ako má ... mama mi síce núka htc diamond touch, ale ja nechcem dotykový... a vlastne som spokojná s týmto lebo je taký akurát do vrecka
SE C510 a som s ním vcelku spokojná. Volať sa s ním dá, smsky posiela, foťák na bežné veci je dostačujúci (keď chcem fotiť, tak budem fotiť foťákom predsa) a hudba...mám tam pamäťovku, ktorá mi stačí. Vzhľad... Podľa MŇA je jeden z najkrajších SE, nerátajúc vysúvačky a dotykovky. Takže mu nemám čo vytknúť a nemám najmenší dôvod ho meniť, a za dotykovku? Pri mojom štýle narábania s mobilom by mi vydržala tak mesiac...
Mám Sony ericsson w910i a NIKTO si ho nekupujte!!! Fakt... je to najdrbnutejší telefón čo snáď existuje.. Stále sa samovoľne reštartováva. Proste napríklad idem volať a vypne sa obrazovka, zabzučia vibrácie a potom čakám presne 2 minúty než ten pri*ebaný mobil nájde sieť a rozbehne sa.. A nerobí to len ten môj. Brat má presne ten istý a robí mu to isté. A ešte som sa aj na to pýtal jedného kamoša ktorý ho má a tiež mu to robí tú istú chybu.. Je to proste pičús mobil a pozor naňho!
táto anketa to už bola neviem koľko krát, ak ťa to tak zaujíma tak by som si našla akety staršieho dáta a inak 3 roky mám furt ten istý čite nokiu 6300 a áno som s ňou velo spokojná...
@zuzulka98711 aj tebe? No tak to potom vyrobili všetky tieto typy špatne.. A áno už sa to aj mne stalo párkrát pri počúvaní.. A vie to poriadne naštvať, to máš pravdu a najhoršie je, že ten mobil už ani nepredám.. To nikto nechce..
samsung u-600, momentálne som s ním nadmieru spokojná, nakoľko je po cca roku bežného používania pokazený natoľko, že sa ani nedá zapnúť, takže ma konečne neirituje, že dotykové tlačítka nereagujú.
a potom mám SE k610i, na tom telefóne nie je nič závadné, okrem toho, že dizajn ma už omrzel.
chcem nový, a keďže vždy kupujem značku, čo som ešte nemala, asi to bude LG. ako vidím, každý je tu s ním nespokojný, ale... musím si to sama odskúšať ale aj tak mám pocit, že čo sa životnosti týka, sony ericssony sú najkvalitnejšie.
LG a som spokojný aj cez jeho vady, lebo ja cez to telefonujem a smskujem a nie ako neiktorí hrabú vo fotoalbumoch a snažia sa mi to preplniť a že je potom pomalý a páči sa mi že LG má zelenú v grafe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
A nie,nie som s ním spokojný
Nemam rada noke
Chcem SC :/
Už mi šibe SE
Ten chcem :´(
Ja osobne vlastním HTC Desire.
a potom mám SE k610i, na tom telefóne nie je nič závadné, okrem toho, že dizajn ma už omrzel.
chcem nový, a keďže vždy kupujem značku, čo som ešte nemala, asi to bude LG. ako vidím, každý je tu s ním nespokojný, ale... musím si to sama odskúšať ale aj tak mám pocit, že čo sa životnosti týka, sony ericssony sú najkvalitnejšie.
super som s nou spokojna.....mam ju takmer 2 roky a stale je takmer ako nova akurat na par odreniniek s padu
frči fakt ako nova, vzdy ju uprednostnujem pred inymi znackami...
Celkom naporádku, aj keď zopár vecí mu ešte chýba
od pondelka htc legend