keby som to mal mať do tvrdého terénu tak by som bral Defendera alebo Patrola A neviem kde si počul že Defender má zlú karosériu a zlé motory.. spolahlivosťou motorov je celkom preslávený a tá karoséria je možno odpudzujúca ale znesie dosť..
tak este raz a pomali podla toho na co offroad az na vyblbnutie na luky tak jednoznacne samurai male vrtke
podla toho na co by si ten ofrold pouzil az to chces rozbit na zrazoch tak pochybujem ze kupis nieco drahe u nas na dedine sa sem tam konaju ofrold zrazi su tu dake samuraje a tie frcia
Neviem preco, ale su mi Land Rovery designovo este pomerne najsympatickejsie, aj ked by som velke auto pre normalne pouzivanie za ziadnu cenu nechcela. Mam problem zaparkovat s Feliciou
takže každe auto (vod hore anketa) je v niečom dobre , my sme mali samuraja 1.0 ktory mal slaby motor (1.3 je prefekt) ale bolo to super auto (kosti-tras ) potom sme kupili ARO 243 kedže sme chodili aj chodime na chatu sme potrebovali niečo večšie ale to bolo na h... auto to nemalo ani posilovač , slabí motor, atd. nasledne sme kupili Toyotu Land Cruiser Lj 70 (2.4 TD) a to bolo niečo užasne po tych predchadzajucich čo sme mali , bolo to niečo uplne ine všade sme s tym prešli bolo to vysoke a nie až tak velke a je tam dost miesta , predali sme samuraja aj ARO a kupili druheho Land Cruisera KZJ 70 s vykonejšim motorom (3.0) tieš je to 4valve a je to jeden z najlepšich motorov od toyoty , jazdime s nimi po terene večšeinou niekedy poceste (kzj) ale nozaj keby ste do nich sadli už by ste sa vratit nechceli , naozaj treba vyskušat , A SU NAOZAJ SPOLAHLIVE , EŠTE SME NANICH NIČ NEOPRAVOVALI (okrem turba na začiatku ked sme kupili-vyvaženie-geometreia) upravi sme na nich tieš nerobili kedže obe boli už zdvihnute (+7cm,+5cm) len sme kupili nove boty BF Goodrich
vozil som sa na UAZe aj na Pajere ale toyota je naozaj vyborna
PS: TEN SAMURAJ NA TEJ FOTKE JE PARADNY až na tu strechu
@tomtoylc To je ináč pravda Toyota a spoľahlivosť to je najlepšie ich synonymum Len neviem ako teraz tie nové, vraj to išlo veľmi dolu s kvalitou.. A ináč s AROm ste boli spokojní či len furt v garáži? Ujo mal zodve.. vkuse sme sa mu smiali lebo častejšie bol pod autom a pod kapotou ako na ňom jazdil
nodsudzujem Land Rover ma čisto jediny čo sa mi pozdava tak Discovery 4 alebo 3 ale to je viac na cestu ale v zime s tym jazdi perfektne asi , mame aj Land Cruiser 150 ale naozaj perfektne , na snehu sme skušali aj uzavierky , crawl control a naozja to na tom snehu pomaha vid video
@martin182 a o tej kvalite toyoty by sa dalo polemizovat čítal som a je to overené že baba si pomylila plyn s brzdou (na automate a naburala a chcela vysúdit taške miliony od toyoty akože dost dobre čo poviete
a s kvalitou nema problem len toyota , čital som že porsche malo zavdu na bezp. pasov a rolls royce mal vyrobnu zavadu toho mascota na capote v predu a dalšie ale to si nespomínam presne
@matheusko nesuhlasim uplene s tebou tie auta UAZ, Lada su skôr popularne pre ich cenu a že potporuje štát ich predaj a nie preto že vydržia ja mam fora preštudovane velmi dobre a viem ake ma ktore chybu kupič si nivu a za 3 roky ti začne ,,kvitnuť,, -- hnit :}
s rym arom maš pravdu aj G je legenda jedine čo sa na nom zmenilo je maska chladiča a motory inač je to to iste auto skoro
s tymi defendrami maš tieš pravdu ale naozja dobre su len stare ročniky ktore síce maju dobre motory oprti tým novím (td5) ale zas tieš kvitnu teda určité časti
a na zaver praga je sice offroad ale je to truck ale to nič nemení na tom že je to perfektné auto
@lacike90 nahodou suzuki ma vyborne auta jimny samuraj alebo vitara , to su všetko japonci a su to vyborne auta do terenu ked ich trošku upraviš ale treba si dávat pozor na vitary vyrobene v španielska !!!!!
jedina škoda že na tieto auta sa nemontuju uzavierky v základe ale dajú sa domontovat dodatočne
no vidím že anketa skončila zaujimavo ....no víťazom sa stal Land Rover ...no neviem či to nebude jeho slávou skor ako tým že na niekdo na nom jazdí na druhom mieste sa umiestnila Lada (niva) so svojou najnižšou cenou v triede ....na treťom skončil UAZ spolu s jeepom čo su diametrelne rozdielne automobiliy
...pre mňa je záhadou, že nikto nezahlasoval za Nissan a jeho modely , tie su pomerne dost využívané na slovensku tak ako Suzuki a v neposlednej rade oblúbené Mitsubishi
jednoznacne TOYOTA LC, NISSAN PATROL Y60/61, MITSUBISHI PAJERO !!!!....neviete co je dobre poniektory....LC je neskutocne delo ludia....preco asi tak dobre drzi ceny ??? NIVA ....hniju a torzne tyce sa lamu ako sparadla.....NEJAKE VIDEJKO PRE TYCH KROTY NEVEDIA CO JE TO LANDCRUISER
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Mame doma defendera to je ina supa .)
..kvak..
Land Cruiser Arctic, starý Nissan Patrol alebo Land Rover Defender
Lj 70 , Kzj 70 , KDJ 150
nepoznam kopec co by to nevyslo hlavne skrac podvozok aby si sa neprekotil
..kvak..
inač pajero je celkom dobre ale pre mna male teda pre nas
a pajero gener.2 alebo staršie ?
@semhamforas x5 ako sa ako offroad iba tvári to je všetko...
podla toho na co by si ten ofrold pouzil az to chces rozbit na zrazoch tak pochybujem ze kupis nieco drahe u nas na dedine sa sem tam konaju ofrold zrazi su tu dake samuraje a tie frcia
..kvak..
vozil som sa na UAZe aj na Pajere ale toyota je naozaj vyborna
PS: TEN SAMURAJ NA TEJ FOTKE JE PARADNY až na tu strechu
a ešte nam vyskakovala rychlost dole kopcom niekedy (nova prevodovka)
no nemalo to posilovač a slyby motor ale maly sme to prerobene na LPG ale stejne to bolo na prd
alebo toto
kto tvrdí že nefender je lepší tak asi nevidel toto (hladký diesel bez turba 4.2 v6 ) to ten defender može vonat fialky
a s kvalitou nema problem len toyota , čital som že porsche malo zavdu na bezp. pasov a rolls royce mal vyrobnu zavadu toho mascota na capote v predu a dalšie ale to si nespomínam presne
s rym arom maš pravdu aj G je legenda jedine čo sa na nom zmenilo je maska chladiča a motory inač je to to iste auto skoro
s tymi defendrami maš tieš pravdu ale naozja dobre su len stare ročniky ktore síce maju dobre motory oprti tým novím (td5) ale zas tieš kvitnu teda určité časti
a na zaver praga je sice offroad ale je to truck ale to nič nemení na tom že je to perfektné auto
chcem sa spýtat či si sa vozil alebo maš nejaky ten terénny povoz
jedina škoda že na tieto auta sa nemontuju uzavierky v základe ale dajú sa domontovat dodatočne
bola na tom prca hlavne vietor vo vlasoch a na luke drifty
ak by mal niekto zaujem este mozem zohnat kedysa sa to tu stavalo ako na beziacom pase ale potom boli prusre od ludi
..kvak..
a @janek888 ARO 243 sme mali dokonca ja na plyn ale nikdy viac mám na to svoje dôvody a
už som si zvykol na lepšie
...pre mňa je záhadou, že nikto nezahlasoval za Nissan a jeho modely , tie su pomerne dost využívané na slovensku tak ako Suzuki a v neposlednej rade oblúbené Mitsubishi