snowboarding,surf....adrenalinove športy su pre mna naj a snowboard lebo milujem zimu,sneh a tu rychlost a surf samozrejme pre tie vlny a šplechot vody okolo tela...vrr.
Sice to teraz vyznie kokotne, ale od malicka som chcel hrat hokej... Kvoli financiam sa nedalo, tak som skoncil pri strelbe zo vzduchovky, naposledy to bol bike, s ktorym som ale musel skoncit kvoli problemom s kolenami... Ale na biku sa este obcas preveziem, ale uz som stratil akukolvek nadej ze by som si este zajazdil na maratone...
asi vsetkym sportom, ktore rad pozeram..a tych je dost vela..hlavne futbal, hokej, snooker...prve dve som aj hraval v nizsich sutaziach..ale tak ziadnemu z nich sa uz nikdy profesionalne venovat nebudem tak je to v podstate jedno
Mám rád väčšinu športov a mnohým sa aj venujem, ale asi by som nechcel žiadny robiť na úplne profesionálnej úrovni a živiť sa tým, športujem skôr vo voľnom čase pre radosť.
hokej, a nie je to týmy majstrovstvami, hram ho uz niaku chvílu a vzdy som chcela robit niaky ten sport profesionalne, aj ked uz viem ze sa mi to nepodari :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
because fuck it, thats why
a preto lebo.. ma to bavi
lež, neviem či by som sa tým uživila
alebo ping pong teda