Som dobrý na bojové umenia, aké odporúčate? Som skôr taký obratni, ale mám ajssilu... A ak odporúčite tak povecte jak trénovať, koľko krát za týždeň, ako dlho..... P.S. nechcem schudnúť len nabrať siuu, čiže môžte dať typy na posilnujuce cviky...
Ja ked som zacal s paraglidingom schudol som cca 16 kil behom par tyzdnov a ziskal super kondicku Lenze akosi som to nechal lebo nebol cas,som stale v zahrranici....
skús gramatiku napr.
Ale k veci teda , ako vieš že si dobrý na bojové umenia keď sa nás tu práve pýtaš na aké sa máš dať ?
Keď chceš silu tak rob silové cviky
Chod hrat vodne polo alebo hadzanu. Ja som robil 6 rokov karate a myslel som ze ked pridem na vodne polo budem praskac. No prd. Hned som v prvych zapasoch dostal na papulu, ale teraz som aj silovo aj kondicne zdatnejsi, takze uz si nenecham robit zle. Skutocne tieto dva sporty su super na vybytie energie a vyuzijes tu aj silu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale k veci teda , ako vieš že si dobrý na bojové umenia keď sa nás tu práve pýtaš na aké sa máš dať ?
Keď chceš silu tak rob silové cviky