@Little5maggie zavidim aj ja by som rad tancoval, ci uz spolocenske, alebo latinsko americke tance, alebo mozno aj ludovy subor by bol pre mna, ale tak nemam s kym, a kde, a samemu sa prilasit niekde, to ee...
@jaro1991 poviem ti, ze nic nie je lepsie ako tanec ... a preco sa vlastne neprihlasis?? vsade je malo chalanov, ziadnemu sa nechce ... sak u nas v skole mame 1 chalana a inak asi 80 dievcat a v subore su 2 chalani a 15 dievcat ...
@Little5maggie no hlavne preto, lebo byvam v Rakusku, a ked idem na Slovensko, tak stiham priatelku, a kamosov uz nie, a este tanec, a tak, no mozno tu niekde, alebo ked sa prestahujem nas5 na Slovensko teraz ten moj konicek riesim tak, ze s prietlkou chodievame sem tam na neaky ples, a tam si zatancujeme trosku ale vies, ked vies mozno tak zakladny krok, a jednu dve otocky, alebo variacie, tak to proste neni to, co si ja predstavujem pod naozajstnym "tancom"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
@Spekacik A je to tu!!! No, povedz, čo teraz!!?? Vieš, že napraviť sa to nedá a takto nezodpovedne si pokazil celú anketu.
inac plavanie, futbal, basketbal - co sa da robit cez leto, ale aktivne uz nic
a inak si nekedy zahram futbal mozno hokej
Ale chýba mi kanoistika a horolezestvo.