Myslím pravidelne, že hrâvate za klub, alebo za nejaký tím, chodíte na nejaké turnaje...Nie že no na telesnej si zahram basketbal takze sa venujem basketbalu. Ďakujem za pochopenie
beh, plavanie, posilovanie pravidelne. chcem pridat klubovu ucast vo florbalovom klube, ale akosi je to zatial bez odozvy, budem musiet pritvrdit, ale az po prijimackach
musím prejsť na iný, lebo mám povrchný dôvov: nemôžem prísť o môj charakteristický nos! ale skúsim RBSD, poprípadne sandu ale ďalší semester skúsim Systemu, či by mi vyhovovala ale bolo by to genialne keby hej-moj odbor
Celý rok si vravím že začnem chodiť na basket a keď sa odhodlam tak mi povedia že až od nového roku školského jedine.. ta teraz zase celé leto budem váhať a jak sa poznám v septembri sa zase budem hádať sam so sebou či ísť alebo radšej nie.. slabé sebavedomie je sviňa no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov