Tanečné krúžky spravidla dvakrát týždenne, pole tiež dvakrát, ale chvíľu som ho mala raz v týždni nahradené vzdušnou akrobaciou
Ale inak nič veľmi navyše :-
Plávanie a cyklistika pravidelne. Občas ( , toto by som vážne rád zmenil) horská turistika, a v budúcnosti by som rád začal ja posilňovať a vyskúšal krav magu a box.
@mousisitka ani nie ale fitko a sprchu mam na rovnakom poschodi ako kancel, takze chodim pred/po praci a pocas volna, takze nemusim riesit cestu tam a spat, a to mi usetri dost casu.
@mousisitka tak ked sa pytas ako casto tak denne vacsinou rano a vecer, posilka a bike ked mam cas tak 3-4x za tyzden ale niekedy ani raz za tyzden lebo proste nevyda, ked neni cas... ale jogu poctivo denne
Nordic walking, plavanie...ale bohuzial nepravidelne. Od noveho roka si chcem spravit iny rezim, a zaradit jogu/fitlopty, tak aby mi to vychadzalo cca tych 6h/tyzdenne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Niekoľkokrát týždenne. A ty?
ja lezenie a joga
môj primárny dopravný prostriedok po bratiske je bicykel a moje nohy ale to je všetka aktivita ktorú mám. na bicykli prejdem tak 10km denne.
Ale inak nič veľmi navyše :-
Nie kecam ..nevenujem sa n8jakemu sportu a tak aj vyzeram
+ fitko, hlavne v zime
Prikladám aj môj článok
» fitness-life.sk/boxovacie-vrece...
Občas ale zbehnem aj na bicykela le keď nieje čas tak aj stacionárny bicykel je fajn
» fitness-life.sk/stacionarny-bic...