keď ja už ani neviem, čo počúvam. dneska idem na kocert rapera s gitarou, v piatok na staré dobré ska, v sobotu na hardkór a potom do rána smažkovať.. a v ušiach mi hrá na striedačku hiphop s rocknrollom. tak si vyberte
Zúfalému kvíleniiu odumierajúcich nervových buniek za sprievodu škrvŕkajúceho žalúdka so zbormi šepkajúcich rastúcich vlasov, a sem-tam to celé zvýraznené škrípaním zubami.
tecktonik je od vtedy styl hudby od kedy sa zacal vyvijat v 60tych rokoch v zapadnom francuzku a neni to iba tanec ako sa domnievate. okrem toho ze je to druh hudby a tanca je to este aj styl obliekania proste styl zivota. a ktej chybicke hose. idete ma chytat za slovicka? skuste vy pisat cez mobil ako vam to pojde a ci neurobite ziadnu chyaicku tak ma mozete doslova bozat vrit a nehovorte radsej nic o tecktoniku ked o tom kokot viete.
@33pepo93 Kokot o tom vieš asi ty, kedže elektronická hudba v 60tych rokoch za čias Beatles bola asi v takom štádiu ako keď si ty plával vo varlatach svojho otca.
Tecktonik vznikol na prelome rokov 1999-2000 v Paríži.
@33pepo93 A nie, Tecktonik naozaj nieje hudba, je to maximálne tanec a štýl života, nič také ako Tecktonik pesnička neexistuje, tancuje sa na Electro, House, Techno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
2. Hiphop a rap ? Dava to zmysel?
3. House, nie hose...
4. Tecktonik je tanecny styl, nie hudobny.
5. Su to hudobne ZANRE, nie styly... Styl si mozes vymysliet aj vlastny.
6. Nechapem naco zakladas dalsiu anketu ked takych je tu 15203 a ludom to uz pekne lezie na nervy.
7. Navyse je to na smiech...
Tecktonik vznikol na prelome rokov 1999-2000 v Paríži.