pre mna nie je alfa samec nabuchany typek, ktory pretiahol 200 zenskych a ma ego vacsie ako svet
pre mna je alfa samec muz, ktory dokaze zabezpecit. teda nie celkom nerd, ale casto to nejde uplne bez vzdelania. a ked je chalan hanblivy, tiez je to obcas mile, ale nesmie to prekracovat hranice.
@hoperpohroma vies co, ser na to... keby som ti to povedal a blizsie rozpisal aj tak by si bola len nastvana a snazila sa to vyvratit..takze moja reakcia by nebola "adekvatna", prepinam, koncim
Nie, že by som si myslel, že je všakovaký pohľad na "zabezpečenie" vhodnou vzťahovou prioritou, skôr naopak, ale každopádne, tým zabezpečením nemusí byť myslená schopnosť kúpiť si vlastný ostrov, napríklad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Nejak predcasne omylom zalozena anketa ...
pre mna nie je alfa samec nabuchany typek, ktory pretiahol 200 zenskych a ma ego vacsie ako svet
pre mna je alfa samec muz, ktory dokaze zabezpecit. teda nie celkom nerd, ale casto to nejde uplne bez vzdelania. a ked je chalan hanblivy, tiez je to obcas mile, ale nesmie to prekracovat hranice.
za to, ze nechcem, aby bol chlap neschopna nasoska, to neznamena, ze ja nic zarabat nebudem O_____o
lebo chciet po chlapovi, aby bol schopny zabezpecit sa, nie je nic zle.
Muz by mal byt nunu a muselo by mu chutit to,čo mu navarim. Lebo ja som experimentator exploatator
A hanblivy nemoze byt,sak jak by sme sa zoznamili...ja som hanbliva...teda byvala som,v poslednom case som sibnuta.
povahovo aj výzorovo!
Zena ktora povie ze musi muz zabezpecit u mna klesa na dno...
to znie nechutne
správne sebavedomý,vtipný,milý,optimista,nie materialista.
a nechcem, aby to znelo ako samochvala
@antifunebracka lepsie ako nic.
a k teme-to rozdelenie je az prilis "ostre"
Nie, že by som si myslel, že je všakovaký pohľad na "zabezpečenie" vhodnou vzťahovou prioritou, skôr naopak, ale každopádne, tým zabezpečením nemusí byť myslená schopnosť kúpiť si vlastný ostrov, napríklad.