ahojte mam 14 a akne sa mi robilo len na čele v malom množstve.....
Raz sa mi vyhodila pod nosom bola som stoho nešťastna a tak som to začala vytlačať vyražka bola preč no ostala mi tam hneda bodka začala som to tak riešiť že som si citronovu šťavu daval
skús nejakú dobrú pleťovú vodu .. aj ja som to tak riešila a nemám nič na tvári už skoro 3 roky .. len na každého ide niečo iné tak vyskúšaj čo pomôže tebe
@h8u Citrónová šťava je antioxidant, pôsobí ako dezinfekcia, zabíja baktérie, ktoré sú zodpovedné za vyrážky a tiež zbavuje pleť odumretých buniek. Pri bežnom akné je to oveľa lepšia voľba ako krémy a rôzne "čistiace" srajdy z drogérii.
@obliviate no ved ja som to čitala na nete ale vraj sa zrieduje z vodou lebo samotna šťava je agresivna a ja mam citlivu pleť= ztoho sa mi to mohlo stat ale zajtra sa objednam ku kožnej.....
@eutanazia ved preto si myslim že mám plet podraždenu od citrona a potom od toľkych kozmetickych pripravkou kamaratka mi povedala že možno som dostala alergiu.... tak neviem dufam že mi kožna pomôže
@aih26 dobre ale mna by zaujimalo preco ked mas 14 si uviedla vek 21, kazdy vo vsetkom mat takyto pristup tak naco su nejake pravidla, mame tu totalnu anrchiu, to by sa ti pacilo?
Prosimvas vymazte niekto toto forum lebo viac sa tu ojebat uz asi nemozem xD
@narazuvzdornaa boha, som si, minimalne pouzivam avivaz z koncentratu a viem co to znamena takze neviem preco som to napisala trapka som, fakt vymazte to forum ktosi!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Mne pomohla návšteva dermatologičky, dala mi tabletky na predpis a po ich doužívaní pominulo 90% problému
@narazuvzdornaa boha, som si, minimalne pouzivam avivaz z koncentratu a viem co to znamena takze neviem preco som to napisala trapka som, fakt vymazte to forum ktosi!