Najčastejšie hodnotím podľa reči /samozrejme, najprv je prvý dojem a ten má zväčša na svedomí výzor dotyčnej osoby/, názory a celkovo správanie v spoločnosti.
Ja nerobim ani pomale zavery nie to este urychlene.
Vynimkou su len agresivni ludia. Je jedno ci je taky prirodzene, alebo sa len hra na drsnaka nezvladam byt v pritomnosti cloveka, ktory si nieco potrebuje dokazovat tymto sposobom.
Nikdy nehodnotím ludí podla prvého dojmu to je prvá vec , ani ich nehodnotím podla výzoru ale skôr podla ich názorov a inteligenčnej schopnosti ... to je vec druhá
ja napríklad viem rýchlo zistiť, či si budem s tým človek rozumieť alebo nie....podľa vystupovania, vyžarovania, spôsobu reči, názorov. a prvý dojem je naozaj dôležitý...a ešte musím povedať,že nie často sa mýlim....
Nerada hodnotím ľudí iba zo vzhľadu. Lebo človek môže byť akokoľvek škaredý...hlavné je to, čo má vo vnútri.
Napr. ja. Nechodím práve najkrajšie a niektorý ľudia hlavne v mojom veku sa mi preto vyhýbajú aby to náhodou nedostali aj oni. O takýchto ľuďoch si pomyslím že sú poriadne sprostý lebo toto nieje nákazlivé. Proste chcem povedať že namiesto toho aby ma spoznali...hlavne to čo mám vo vnútri ma hned vyradia. A poviem vám nieje to najpríjemnejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
1. Preafektovaný, namyslený a mysliaci si, že sú niečo viac
2. Úplne normálny - tak bežný priemer - šablóna
3. Z časti nenormálny(ako ja)
Vynimkou su len agresivni ludia. Je jedno ci je taky prirodzene, alebo sa len hra na drsnaka nezvladam byt v pritomnosti cloveka, ktory si nieco potrebuje dokazovat tymto sposobom.
2. Podľa detailov vo vyjadrovaní
3. Podľa detailov v správaní
(A že prečo mi hovoria detailista.)
Napr. ja. Nechodím práve najkrajšie a niektorý ľudia hlavne v mojom veku sa mi preto vyhýbajú aby to náhodou nedostali aj oni. O takýchto ľuďoch si pomyslím že sú poriadne sprostý lebo toto nieje nákazlivé. Proste chcem povedať že namiesto toho aby ma spoznali...hlavne to čo mám vo vnútri ma hned vyradia. A poviem vám nieje to najpríjemnejšie.