Chodím sem pravidelne a aj pravidelne sa mi stane, že sa tu niekto nájde, kto ma neskutočne vytočí.. Niektorí ľudia svojimi názormi, mi vážne zvyšujú krvný tlak.. Neviem, či som jediná, alebo je vás viac, ktorí to takto cítia..
mi niečo hovor.. asi sa chlapcovi spravil pes na nohe, ked bol maly a teraz ma z toho komplexy hold.. vsetky zeny, ktore maju dlhodobeho frajera-su slapky zaujiimaaveeee
no vieš čo hovoríš tu ty a aj viacerí ako vám tu birdz zvyšuje krvný tlak ale keby som neprestal chodiť pred nejakým časom na pokec, tak by ste mi prišli asi na pohreb to je najväčší a najlepší spôsob ako si zvýšiť krvný tlak birdz je na tomto ešte celkom v pohode si myslím (samozrejme "česť" výnimkám )
@petika nie nehovori sa tu o niecom konkretnom, to len my s collou vieme teda aj ostatni co citali urcite to forum ale tak..
Ale tak niekedy sa neda mat len tak niekoho v pazi.. a mna dost zaujima, co si ludia o mne myslia, ved, ked na mna nadavaju chcem vediet dovod, aby som to mohla nejako zmenit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@smichi ja sa tu dost bavim na "gothikoch "
Ale tak niekedy sa neda mat len tak niekoho v pazi.. a mna dost zaujima, co si ludia o mne myslia, ved, ked na mna nadavaju chcem vediet dovod, aby som to mohla nejako zmenit